Lamaile sunt bune, fiindca contin vitamina C (nu atat de multa cata se spune, dar destula) si multe minerale (calciu, fosfor si putin fier). In principiu, cresc imunitatea, sunt diuretice si purifica organismul si, ca toate fructele, contin antioxidanti care incetinesc imbatrnirea si previn cancerul.
Bună,
Și mie îmi place foarte mult lămâia.
Acesta te ajută la întârirea sistemului tău imunitar și te ferește de răceli. Eu răcesc de 2-3 ori pe an, pe când cei din jurul meu de 20 de ori.
Lămâia este foarte bună pentru că conține și vitamina C care este foarte bună pentru organismul nostru.
Este foarte bine că mănânci multă lămâie.
În perioada când mănânc foarte multă lămâie nu sunt obosită deloc și sunt tare energică. Mereu alerg și fac mult sport.
Lămâia are multe minerale(fosfor, fier) și proteine, alături de antioxidanti care previn prea populara boală de cancer.
Sper că micul meu răspuns te-a ajutat!
Numai bine!
Buna ziua, lamaile ca si alte citrice au un mare continut de vitamina c, cea care te ajuta la intarirea sistemului imunitar. Pa
Exact asa sunt si eu! Ador lamaile si tot ce se face cu lamaie: ceai, tort, limonada... absolut tot:*
Inainte mancam foarte multa lamaie goala (fara zahar, fara nimic!) si nu ma raceam decat de 3 ori pe an, cam asa.Eu eram mereu fata care era perfect sanatoasa cand toata clasa era bolnava. Aveam imunitatea mai ridicata si eram foarte activa si niciodata obosita!
Dar de 2 ani programul meu s-a aglomerat, au intervenit tot ffelul de lucruri in rutina mea zilnica, ba dansuri, ba ore, ba antrenamente. Nu mancam lamaie decat odata pe saptamana si asa am ajuns sa nu mai manac doar odata pe luna. Imunitatea mea a scazut, acum de ex. sunt racita si de obicei ma racesc lunar.
Deci sa nu cumva sa nu mai mananci lamaie prea multa nu e chiar asa de sanatoasa, dar oricine stie limita
Lamaia...pai iti extragi multa vitamina C...dar poate fi si daunatoare pentru inima (mare grija)!
Binefacerile lamaii
Lamaia este un produs miraculos pentru. omorarea celulelor canceroase.
Ea este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia.
De ce nu suntem noi la curent cu asta?
Ptr. ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le aduc imense beneficii.
Voi puteti de asemenea sa ajutati un prieten care are nevoie facandu-l sa stie ca sucul de lamaie ii este benefic pentru. a preveni boala.
Gustul sau este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.
Daca aveti posibilitatea, plantati un lamai in spatiul dvs. sau in gradina dumneavoastra.
Cate persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu invidie pentru. a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii?
Cum stiti, lamaiul este acolo jos, el nu ocupa mult loc si este cunoscut pentru. varietatile sale de lamai si lime.
Puteti sa consumati fructul in maniere diferite: puteti sa mancati pulpa, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet, patiserii, etc.
I se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Este considerata de asemenea ca un agent antimicrobian cu larg spectru, care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala f. inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.
Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul dintre cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca ea distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas...
Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, pentru. incetinirea cresterii celulelor canceroase.
Si ce este inca f. uimitor este ca acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase dar nu afecteaza celulele sanatoase.
E f. bine sa mananci lamaile cu tot cu coaja, astfel iti protejezi stomacul, lamaile fiind f acide. Iata o reteta f. buna pentru detoxifierea si intarirea organismului:spala 2 lamai, taie-le marunt sau da-le prin masina de tocat, toaca cateva caise uscate amesteca-le cu lamaile tocate si peste acestea toarna cam 250 gr de miere, amesteca totul cu o spatula de lemn, pune compozitia intr-un borcan ermetic inchis pe care il pastrezi la frigider. Ia cate o lingura dupa fiecare masa. Vei simti efectele benefice in numai cateva zile. Multa sanatate!
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: