| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

Pentru Carmen Bruma:Am 14 ani si sunt foarte slaba pentru inaltimea mea. Ce as putea face sa ma ingras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mananca mai mult big grin NUSH ALCEVA PT A TE INGRASA. SUCCES!

| Filip23 a răspuns:

Cascaval si lapte praf. Mai putin invatat, net, TV. Daca ai vreo ruda la tara, ajut-o la treaba in weekend.

| miriam a răspuns:

Inca trebuie sa te dezvolti, nu te grabi la cure de ingrasare si nici nu incerca sa mananci exagerat s-ar putea sa te ingrasi, dar nu proportional si nu cred ca ti-ar place, mai asteapta putin sau daca nu esti dispusa atunci consulta un nutritionist sa-ti dea o dieta speciala facuta pentru tine.

| adina68 a răspuns:

Daca te simti bine, mananci sanatos, esti o persoana activa, plina de viata, nu ar trebui sa te ingrijoreze acest lucru. Cu cat inaintezi in varsta, aceste probleme dispar.

| dani9354 a răspuns:

Sa mananci multa paine si sa mananci mai ales dupa ora 18

| gabrielutzu a răspuns:

Sa mananci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mananci mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ar fi bine sa discuti cu un medic endocrinolog pentru a te asigura ca nu exista nici o problema care sa-ti afecteze dezvoltarea.