| zuzuliana a întrebat:

Pentru Carmen Bruma.Am 17 ani sunt slaba dar am burta de 3 ani si nu stiu cum sa scap de ea.Am in talie 72 si am 53 de kg si 1.64 de cm. Te rog da-mi un sfat cum sa scap de burta, as dori niste tipuri de exercitii care sa ma ajute sa scap de burta sau orice altceva care m-ar ajuta sa scap de burta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine burtiera o luna de zile si ai sa vezi ca o sa scapi de burta. si eu am fost la fel ca tine. succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu am burta si am intrebat pe toti si mi-au zis ca cu crema anti`celulita si cu abdomene si diete

| ingerash_6819 a răspuns:

ABDOMENE.

| stelutademare a răspuns:

Pentru burtica fa muuulte abdomene, mergi la o sala de fitness. Instructorul iti va recomanda un set de exercitii pe care le poti face si acasa eventual. Evita painea si dulciurile.

| silecc a răspuns:

Nu scapi de burta cu abdomene, tine regim alimentar, si alearga cat mai des, in fiecare zi daca se poate macar 20 25 min.