La pneumonie te interneaza in spital minim doua saptamani. Eu asa am stat cand eram mai mic, de atunci nu am mai facut. Iti da injectii tot la 6 ore parca, stiu ca ma trezea si la 12 noaptea si la 6 dimineata. Naspa dar nu ai ce face, nu mai puteam sta bine pe picioare de slabit ce eram inainte de internare. Ai febra mare si simti tot corpul ca taiteii din supa. Nu iei tratament acasa, mergi la medic si iti spune el. Si eu am stat acasa pana m-a dus salvarea la garda de m-au internat. Cand vezi ca nu mai poti sta bine in picioare nici sa-ti faci treaba la baie...e bai. Nu e de joaca. In trecut se murea de bolile de plamani. Acum au injectii bune +medicamente pe care le iei dupa injectii.
Pneumonia nu trece cu miere și ceai cum e la o simpla răceala, ai nevoie de antibiotice și trebuie sa mergi la medic
Am luat 3 antibiotice injectabile timp de o sapt. Imi scapa numele lor, cu pastile nu ti trece. Sfatul meu sa ti puna branula de aia sa nu te intepe non stop
Pneumonia trece cu pencilina injectabila pentru ca este o infectie grava a plamanilor, care netratata poate duce la boli severe de plamani, astma, TBC si chiar moarte.
Cu cat este tratata mai repede, cu atat are sanse mari sa se vindece.