Am incercat impreuna cu o crema facuta la farmacie. Toti imi spuneau ca sunt mai bine la fata, dar eu nu vedeam deloc rezultate, poate fiindca nu-mi doream sa vad si eram foarte pesimista, ma uitam continuu in oglinda, analizam fiecare cos, fiecare punct negru. Am incercat Eryfluid, 6 luni, cred. Am realizat ca a mers foarte bine, fata de perioada cand eram in pauza. Apoi a trebuit sa iau o pauza. Dupa, bineinteles, am inceput iar, dar nu mai avea efect. Cred ca depinde de fiecare acum.Ca de fiecare data consider ca tenul s-a,, obisnuit'' cu ingredientele si de aceea nu mai functioneaza. Acum imi fac in fiecare zi o masca cu miere, din pacate uneori mai si uit, dar vad rezultate. Incearca si ceva natural. Oricum nu trebuie sa te stresezi, daca esti in perioada adolescentei.
Am cerut la farmacie si Zineryt parca, si au spus ca n au si mi voi lua Eryfluid. Am mai auzit pareri cum ca efectele Eryfluid -ului sunt mai diferite de la om la om, dar se spune ca Zynerit ul este mai bun. Sa ved, poate gasesc in alta farmacie. Am incercat si eu cu miere, dar o perioada mica, pentru ca era dificil sa imi pun miere pe fata, apoi sa pun fese sterile si plasturi pe fata, in fiecare seara. Oricum, mersi mult!
Ryder_Liviu_1999 întreabă: