| Sjhxjcks a întrebat:

Pentru cei care si-au făcut operație de deviație de sept. Va rog sa precizați experienta voastra, costul operației, medicul la care ați fost unde v-ati operat la ce clinica/în ce oraș. Dacă v-a ajutat procedura, despre recuperare, durere după operație, orice informație. Va mulțumesc în avans

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am facut rinoseptoplastie, adica pe langa deviatie de sept am mai facut o mica modelare. Am fost in Buzau la clinica Angisan unde a fost costul de 17000 lei. In cazul deviatiei de sept este 7500 lei sau 7000 cu asigurare CAS. Am dat 250 lei in plus pentru ca avut un însoțitor. Atat eu, cat si insotitorul am primit toate cele necesare. Nu a trebuit sa vin cu nimic de acasa. Mi-a placut ca au site cu toate detaliile si preturile. Daca esti fata, sa stii ca nu e problema daca ai unghii lungi sau gene, dar o sa fie greu de spalat genele pline de sange dupa operație. Aveau disponibilitate la 3-4 săptămâni. Eu am fost in vacanta si au spus ca o sa faca operatia cand ma intorc pentru ca nu o sa am voie sa stau la soare. Asa ca am facut-o in august la final. Prima data m-au chemat la analize cu o zi inainte. Operatia a durat 4h in cazul meu, dar am inteles ca dureaza in general max 2h. Am avut anestezie generala. Cand m-am trezit din anestezie am inceput sa povestesc despre Fortnite cu doctorul pana sa imi amintesc ca am avut operatia. Am fost internata o noapte. Personalul a fost mereu atent si doctorii mi-au raspuns frumos si clar la toate întrebările. Mi-a placut linistea de acolo, dar nu am putut dormi din cauza sangerarii nazale. Nu am avut restrictii de genul sa dorm doar intr-o anumita poziție sau sa consum anumite alimente. Mi-a spus ca fiind vara sa nu stau la soare, sa nu port ochelari 6 luni si sa nu fac efort in primele zile. Recuperarea a fost ușoară. Am fost umflata si vanata timp de 5 zile. Am avut un gel pe care l-am folosit in primele 2 săptămâni, niste comprimate pentru o săptămâna si niste spray uri si uleiuri nazale pentru o luna. In prima luna nu am putut sa respir, iar in a doua am respirat mai greu. In cazul deviatiei de sept recuperarea este mai usoara. Nu am simtit durere absolut deloc. Singurele dureri au fost după operație cand mi-a introdus niște meșe in nas si cea din suflet cand ma uitam in oglinda si vedeam ce umflata eram in primele zile. Acum am 4 luni de la operatie, sunt racita, dar nici nu ma mai deranjează raceala. Recomand

| Sjhxjcks explică (pentru anonim_4396):

Mersi mult de impartasirea experientei tale. Voi tine cont de recomandari! Mulțumesc