Atunci cand am fost operata de apendicita am tinut regim cam 1 luna.Este indicat sa nu mananci prajit sau foarte condimentat.ca ai mancat un sandwichi nu e problema.Nu face exces.In rest,carne fiarta, legume, la fel fierte si fructe.Alte restrictii nu prea.
Am uitat sa iti spun si de lactate.Le poti consuma cu incredere.
Atunci cand am facut ocluzie intestinala(incurcatura de mate) am fost nevoita sa tin regim un an intreg.Prajeli deloc.Nu pot sa iti explix ce pofta aveam de cate un gratar cand mergeam la padure, sau de niste mici.Am mancat la iaurturi de mi-au iesit pe urechi.Nu aveam voie sa fac baie 1 an.Decat dus.Ma duceam la strand cu prietenii si imi venea sa sar cap in piscina(desi nu stiu sa sar cap).Nah, a trecut.Cam 12 ani de atunci.
Pofta buna la iaurturi, legume fierte, si carne fiarta.
Eu sunt operat de 4 saptamani.Si am inceput sa mananc mancare normala dupa 2 sspatamani dupa operatie.Dar un sandwichi nu face rau
Buna naduk eu la virsta ce 14 ani am fost operat de aceeasi treaba am tinut regim 6 luni de zile n-am facut efort fizic sub nici o forma tot la sfatul medicului iar cel mai bun regim este legume fructe carne fiarta de pui dar tu bei doar supa sti sanatatea este cel mai de pret lucru respecta cu strictete sfatul medicului si torul e ok sanatate grabnica
Mario1996 întreabă: