| faraNuMe_2809 a întrebat:

Pentru cine o avut varicela...sau are cunostinte despre asa ceva, imi poate sp si mie daca ma pot spala, pentru ca am fost la doctor si mi a sp sa nu ma spal... iar pe net am gasit ca trebuie sa tin o igiena riguroasa.eu am de 3 zile si nu m am spalat nici pe fata si am tenul gras.imi vine sa morcrying((((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
După vindecarea completă vei putea face un duș cu apă călduță.
De ce îți vine să mori? Nu te poți stăpânii?
Hai, liniștește-te.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu se recomanda sa te speli pentru ca risti sa-ti infectezi acele pustule care le ai pe piele. In plus de asta, risti sa le rupi si sa te alegi cu cicatrice pe viata. Daca te deranjeaza intratat sebumul de pe fata, poti sa faci "slalom" printre bube cu un tampon de vata inmuiat in ceai de musetel si sa stergi pielea. Dar, repet, nu te atinge de bubite.

| alessia5158 a răspuns:

Spune problema ta farmacistei/farmacistului! sunt solutii speciale atat cu proprietati antiseptice cat si antiprurit

| RazvanStefan a răspuns:

Pai eu am avut varicela si nu m-am spalat de loc. stiu ca este nasol rau da suporta si tu. asta e toti trecem prin asta happy