Buna!
Si eu am avut aparat dentar, am fost pe undeva pe la Policlinica Cetatea Histria, si mi-am pus si jos, si sus, dar eu aveam maxilarul prea mic, si dintii cam mari, acolo e gratis (pentru o masea scoasa etc.), iar aparatul dentar a costat in total 800 lei(si sus, si jos)
Te pup!
Bună.
Tu nu ai niciun cuvânt deoarece numai medicul ortodent poate să se pronunţe ce fel de aparat este nevoie pentru corecţia dentară.
De regulă, aparatele (protezele) pleacă de 500-700 ron.
Nu uita că îţi trebuie şi o radiografie panoramică pentru evidenţierea dentiţiei.
Pa, pa.
La varsta ta se recomanda aparat dentar mobil, va trebui insa sa-ti rezolvi cariile, nici un ortodnt nu -ti va pune aparat intr-o gura cu carii. Cat despre pret, sunt mai multe tipuri de aparate la diverse preturi, ortodontul iti va intreba parintii de care doresc.
Dacă ai 11 ani, e ok, există un aparat dentar care se numeşte Aparat dentar mobil, costă în jur de 650 ron, sau dacă nu, un aparat dentar foarte bun, recomandabil pentru toată lumea, INCOGNITO, dar costă cam mult, şi nimeni nu cred că ar da 2. 000 euro pe un aparat dentar.
Buna!
Eu am purtat aparat dentar, dar sincer, in afara de cel mobil, nu se poate sa fie maximum 15 milioane.
Al meu, cel fix a fost in jur de 50 de milioane, acum 2 ani.
De asememnea, la 11 ani se poate sa mai ai masele de lapte, iar in momentul in care pui un aparat dentar, trebuie ca toti dintii sa fie permanenti.
Bafta!