anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru Dietetik.ro : As vrea o dieta ca sa ma ingras, tinand cont ca intre orele 1 si 7 eu sunt la scoala si nu prea am idee ce sa mananc sa fie bogat in calorii si sa imi dea energie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dietetik.ro a răspuns:

Daca esti foarte slaba este bine sa faci analize si sa afli daca nu cumva e o afectiune a glandei.
In orice caz, metodele pe care le recomandam noi pentru o ingrasare cat mai santoasa sunt de gasit aici. http://www.dietetik.ro/? searchfor=ingras

Insa este foarte important ca alimentatia ta sa contina cat mai multe: nuci, alune, fructe deshidratate, seminte, avocado, somon si alti pesti cu continut mai mare de grasime. Pastele ajuta foarte mult. Complementar cu asta, este foarte bine sa faci un sport anaerob (cum ar fi mersul la sala pentru ridicarea de greutati), care creste masa musculara dar si pofta de mancare :)

La scoala poti lua ca gustare nuci si alune, sunt si usor de carat si te ingrasa in mod sanatos. Ca dulciuri cea mai buna este mierea, mai ales combinata cu nuci.
In niciun caz nu incerca sa te ingrasi cu fast-food sau pur si simplu mancand fara masura: kilogramele acelea se vor depune aiurea si va fi si rau pentru sanatate.

6 răspunsuri:
| sasha a răspuns:

Ciocolata, acadele, nuga, caramele! big grin

| anyka18 a răspuns:

Poi la scoala ai putea sa mananci chipsuri si hot dog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va suparati pe mine dar eu nu vreau sa ma fac cat casa, nici sa atarne sunca pe mine, nici sa ma aleg cu carii pentru ca la scoala doar nu imi iau si periutza de dinti ca sa pot manca toate prostiile, si nici nu am de gand sa bag toate toxinele in mine. Si dieta pentru mine este egal cu un progra zilnic care il pot urma si sa ma ingras sanatos, in fine voi echilibra programul cu sport ca sa nu ajung grasa.

| Ronnix a răspuns:

Cumpara Naturaplant "Preparat natural pentru ingrasat" produs de Biomed ce costa in jur de 300 mii. Este foarte bun.
Trebuie sa ai cel putin 5 mese pe zi, sa mananci paine multa, unt, miere, dulciuri, carne, ciorbe, sosuri, fainoase si sa iei si vitamina C si B complex.
Sa nu pierzi noptile la calculator sau prin discoteci (sa nu ma injuri) pentru ca trebuie sa te odihnesti cel putin 8 ore pe noapte.hee hee
O zi buna! happy

| cretzufinish a răspuns:

Cel mai in masura ar fi sa-ti raspunda cei de pe Dietetik.ro. Eu ti-as sugera sa consumi alimente cu un continut bogat in proteine, fibre si vitamine gen alune, nuci, migdale. Combina-le cu cate un fruct ceva si evita sucurile acidulate. De asemenea, avand in vedere programul incarcat incearca sa-ti prepari ceva simplu de acasa, un sandwich usor si simplu, cu cate o frunza de salata verde. Evita grasimile, dulciurile. Pana ajungi seara acasa eu zic ca ai de unde sa acumulezi energie. Sanatate multa!