Salut. Daca vrei sa te ingrasi, macar ingrasa-te natural. Daca te ingrasi prin E-uri, atunci e o problema. Eu ti-as zice in primul rand
sa respecti mesele zilnice (micul dejun, pranzul si cina...cu o gustare inainte de pranz). Incearca sa consumi alimente cu 65% carbohidrati, 25-35% proteine si sala! Ceva sanatos din fructe, cu multe calorii ar fi : compotul de rabarbura, salata de fructe, bananele, compotul de mere si strugurii albi. Legume : rosii umplute, mazare, ghiveci de legume. Dulciuri : prajituri de casa cu unt, produse de patiserie, prajituri cu ciocolata, clatite si chec. De asemenea, ai putea consuma si alune. Ingrasa destul de mult. Dar vezi sa nu consumi o punga o data. Mai cu masura. Dar totusi, eu iti zic sa consulti un nutritionist, care te-ar cunoaste mai bine, si ar sti ce sa-ti recomande Succes la ingrasat. Sper ca ti-am fost de ajutor cat de cat.
Mananca dulciuri multe, paste fainoase, paine multa, leneveste in pat, nu fa miscare deloc, "viziteaza Mc Donald-ul, Fastfood-urile" si cofetariile si ia-ti tot ce-ti pofteste inimioara. Umple-ti burtica si apoi trage un pui de somn dupa care te trezesti si mergi sa mananci din nou. Nu te stresa, nu fuma, si mananca ce vrei si cat vrei. Bafta! Dar ma gandesc, oare nu-ti va parea rau dupa ce te ingrasi, chiar asa schelet esti?
Toata lumea vrea sa slabeasca numai tu vrei sa mai iei in greutate.incearca sa mananci multe paste.eu am mancat o vreme doar paste si produse de patiserie(placinte, strudele etc.) si am luat 5 kg in greutate in doar 1 luna mi-a luat 3 luni sa slabesc inapoi.
Si eu vreau sa ma ingras cu 2-3 kg.SI varianta cu mancarea nu a mers niciodata, oricat as manca, nu se,, prinde" nimic de mine.Eu si @nimeni, dar vad ca si cu @apophis asteptam, deci, raspuns de la dietetik.ro
Depinde foarte mult de inaltimea pe care o ai, cate kilograme trebuie sa pui, varsta si modul de viata. In general, daca esti foarte slaba este bine sa faci analize si sa afli daca nu cumva e o afectiune a glandei.
In orice caz, metodele pe care le recomandam noi pentru o ingrasare cat mai santoasa sunt de gasit aici. http://www.dietetik.ro/? searchfor=ingras
Insa este foarte important ca alimentatia ta sa contina cat mai multe: nuci, alune, fructe deshidratate, seminte, avocado, somon si alti pesti cu continut mai mare de grasime. Pastele ajuta foarte mult. Complementar cu asta, este foarte bine sa faci un sport anaerob (cum ar fi mersul la sala pentru ridicarea de greutati), care creste masa musculara dar si pofta de mancare :)
In niciun caz nu incerca sa te ingrasi cu fast-food sau pur si simplu mancand fara masura: kilogramele acelea se vor depune aiurea si va fi si rau pentru sanatate.
Sper ca ti-am fost de folos tie si celorlati :)