| dulcineea23 a întrebat:

Pentru dna dc valentina boboc:am un incisiv de sus sensibil, ori e vreo problema cu smaltul...nu am carie.nu stiu ce ar putea fi pentru ca simt cateodata ca ma trece curent elecrtic prin corp, cand mananc cald sau rece. ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| KlauSsliM a răspuns:

Nu sunt doctor stomatolog, dar cineva din familia mea are o asemenea problema.Ar trebui sa iti faci o redeografie ac sa vezi daca nu cumva nu e caria pe interior, ori, sa nu ai radacinile si gingia sensibila, este si acest lucru posibil. Poti lua un antibiotic(pentru sensibilitate_ ori sa ti-l scoti(in caz de carie). stiu ca e criza, dar cred-ma e jale cu dintii astia.Ma tem.si am intreb daca nu cumva incisivul asta al tau nu mai este de lapte.cum spiunem ni de osbig grin. E si imi rau asa, va ramane loc gol! Sper ca ajut cu putnta. pupici emo!:*