| madalina2727 a întrebat:

Pentru Dr. Alexandru Vlasebig grine cativa ani de zile am probleme cu amigdalele, cu lueta, gatul, adica se inflameaza.am fost la un control, am facut moldamin, iar acum rezultatele sunt normale. dar totusi iarna mi se infameaza destul de repede, ma doare, nu pot vorbi normal, am o jena in gat. dar nu mereu. ce tratament, pastile, medicamente ar trebui sa iau cand acestea se inflameaza? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

La copiii mei ca sa nu mai folosesc medicamente foloseam badijonaje cu albastru de metil care erau foarte eficiente. Poti sa faci acelasi lucru.

3 răspunsuri:
| Alien a răspuns:

Sunt primul care raspunde! happy

| Lucky_9459 a răspuns:

Poate fi o alergie si pentru asta ar trebui sa mergi sa faci testare la alergolog. Daca asta se infirma ai pitea lua tinctura de propolis 1o-15 pic dimineata, pe paine sau pe zahar si multa lamaie cu miere

| robyroby a răspuns:

Si ce castigi raised eyebrows?