| lacra121 a întrebat:

Pentru dr. Dororftei Bogdan
Ma numesc Lacramioara si as vrea sa va deranjez cu o intrebare. Incerc de ceva timp sa raman insarcinata si se pare ca nu reusesc. Sotul meu este in regula, eu la fel, doar Ureaplasma pozitiva, tratata cu doxiciclina timp de 10 zile de ambii parteneri. Am facut instilatie pentru a verifica daca trompele sunt in regula. totul este in regula. Stimulare cu clomifen, injectii cu pregnyl...nimic. Se poate face altceva in afara de FIV? Daca da. care este pretul acestei interventii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Am avut paciente care au facut nenumarate tratamente si FIV nereusite ani de zile si au ramas gravide la 1-2 ani dupa ce au intrerupt orice forma de tratament fiindca nu mai aveau nici o speranta.Nu intotdeauna organismul reactioneaza corespunzator la bombardamentele hormonale, asa ca mai acorda-i un ragaz.

1 răspuns:
| aurasauras a răspuns:

In fiecare zi mananca alune de padure neprajite, lapte de oaie(daca ai de unde sa iei)si macar 30 min plimbare in parc, padure sa va plimbati undeva in natura.O sa vezi ca functioneaza.