Mergeti intai la medicul de familie sa va consult si va face bilet de trimitere catre policlinica la medicul urolog pentru o noua consultative dupa recomandarea medicululi dvs.de familie! Multa sanatate si insanatosire grabnica!
Multumesc frumos pentru funda! Dar va mai dau niste sfaturi in legatura cu durerile de rinichi: ati mancat niste mancaruri foarte sarate! Va sfatuiesc sa renuntati la sare si va trebuie un regim strict bazata pe o dieta fara sare! Va recomand sa faceti tratament cu,, PROMIOD", un medicament bazat pe produsele facute din miere de albine, fagure si propolis!
Si eu am avut probleme de genul acesta multi ani. Medicul mi-a spus ca rinichii nu dor niciodata. Doare mijlocul. Pana una alta incearca pliculete de Uricol, nu iti vor face rau. Apoi mergi la medicul de familie pentru o trimitere la medicul urolog/nefrolog sau mergi direct la unul particular. In functie de gravitatea simptomelor tale, acesta iti va face tot felul de investigatii, cea mai probabila fiind ecografia.
Nu e adevarat! Cand te doare spatele ceva mai jos aproape de bazin, sa stii ca nu e durere de la spate sau de la coloana vertebrala, ci e de la rinichi!
Mie asa mi-au spus medicii, un nefrolog si doi urologi.
Madalina,daca va doare spatele,va trebui sa tii regim strict o dieta fara sare, si apoi sa faceti tratamente cu,, PROMIOD", un medicament bazat pe produsele facute din miere, fagure si propolis! Va veti simti foarte bine si veti fi noua ca niciodata!