| AncutzaBuburuza a întrebat:

Pentru facultatea de arhitectura Bucuresti, intrebare legata de absenta la predare din motive medicale

Buna. As avea nevoie de ajutor. Sunt in anul 5 la fac Ion Mincu si sunt in postura de a trebui sa ma prezint la o predare maine, dar colega mea de proiect are o urgenta grava de sanatate si trebuie dusa la spital de urgenta. Eu nu pot sa termin acest proiect fara ea. Stiti daca la arhitectura sau la facultati in general exista vreo specificatie scrisa sau subinteleasa ca aceste absente pot fi motivate daca se aduce dovada acestei probleme de la spital? Pentru ca exista reala sansa de a nu intra in anul 6 daca nu predau nimic si imi e foarte groaza. Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, nu este problema ta daca colega ta va duce sau nu motivatie medicala la facultate, ci a ei si cu siguranta va rezolva asta, odata ce spui ca-i grav si este in spital. Tu doar anunta facultatea ca ea este grav bolnava si ei vor avea in vedere acest lucru.

Acum, tu focuseaza-te pe proiectul care-l ai in lucru si pe care trebuie sa-l prezinti.
Te duci maine si vorbesti cu profesorul care coordoneaza acest proiect, eventual cu ceea ce ai lucrat pana acum, sa vada ca ai facut ceva si profesorul va decide ce ai tu de facut mai departe.

Nu te mai stresa acum, mai bine culca-te, odihneste-te si mergi devreme la facultate, ca nu merg mijloacele de transport din cauza zapezii.
Hai, capul sus ca nu-i chiar atat de grav pe cat iti imaginezi.

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Vorbeste cu indrumatorul vostru sau cu seful de an.Nu sunteti nici prima si nici ultima echipa care pateste asa.In astfel de cazuri predarea se poate face si ulterior.Se rezolva, ramaneti pozitivi!

| Hyperion7 a răspuns:

Trebuie sa existe o rezolvare, adică până la urmă vorba lui dullcat, au mai fost și alții în situația voastră, asta e sigur, deci imposibil sa nu fiți înțeleși, mai ales dacă aveți o reputație destul de buna

| carevaescu a răspuns:

Orice absenta poate fi motivata medical.
Vb in primul rand cu profesorul tau sa i explici situatia, si apoi la secretariat intreaba ce documente doveditoare iti trebuie.
Sănătate colegei tale si bafta amândurora.

| AncutzaBuburuza explică:

Va multumesc. In final s-a rezolvat. Am prezentat cat am avut si a fost de trecere. In prezent colega are parte de ingrijire medicala.