| CoCoundervibe26 a întrebat:

Pentru fete: Este bine sa dormi cu sutien? voi cum preferati cu, sau fara? Multumesc big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
30 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu e mai bine cu un barbat? Zic!

| mona a răspuns:

Prefer fara

| Maddalinapunct a răspuns:

Eu dorm fara pentru ca ma deranjeaza si in plus te simti mai comodabig grin

| PaPi a răspuns:

Sutienul impiedica buna circulatie a sangelui. A dormi cu sutien pe sub pijama este de un prost gust infiorator, pe langa faptul ca pielea nu respira iar in anumite zone se aduna chiar bacterii care pot provoca infectii si iritatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa dormi cu mine in pat as prefera fara sutine sa am si eu ce privi.

| Violetta6689 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da vreau eu

| CoCoundervibe26 explică (pentru anonim_4396):

Esti cam perverswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Medicii spun ca este bine sa dormi cu sutien deoarece, le da sustinere sanilor, sa nu fie lasati in jos.
Si eu asa dorm
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele spun că e bine, altele că nu e bine, nici nu mai știi pe cine să c rezi. Eu aș sta fără tot timpul,.,. de fapt așa și umblubatting eyelashes

| XBrunetteX a răspuns:

Eu as zice FARA.
E mai comod asa.

| BracKMyhay95 a răspuns:

Eu prefer fara, este mult mai sexy. Dar asta depinde si de forma!

| availablehandyman a răspuns:

Da-ne o poza sa iti zicem cum e bine big grin

| passarisMB a răspuns:

Scuze ca intervin si eu dar cum sa dormi cu sutienul pus?! te strange, te incomodeaza(cred :-D) e ca si cum ai dormi imbracat cu blugii pe tine(la fel de incomod) OK hai ca va las pe voi fetelor sa raspundeti...happy

| CoCoundervibe26 explică (pentru passarisMB):

Bine, ca ti-ai spus si tu parerea happy

| passarisMB a răspuns (pentru CoCoundervibe26):

"parerea mea" :-P

| mel24 a răspuns:

Eu am auzit ca nu este bine pentru ca ai putea sa faci cancer mamar! eu dorm fara! happy

| わたなべ久美子 a răspuns:

Fara sutien deoarece e mai confortabil.

| ѕмιℓєfσямєℓℓу a răspuns:

Nu este bine happy prefer fara iar daca esti in crestere sanii ti se pot deforma iar ei cresc cel mai mult noaptea si daca porti sutien ii vei incetini cresterea happy

| Fiona232 a răspuns:

Dormi mai bine fara ca nu te jeneaza si nu iti raman urme

| laurica2001 a răspuns:

Pai, nu port sutien inca, dar cred ca este mai bine fara. funda?

| ՃԾՃԾ a răspuns:

Fara pentru ca sanii sa stea liberi macar noaptea.+ ca uneori poate fi incomod. eu una prefer farawinking funda?

| Pussyyy a răspuns:

Faraa e recomandat sintetica nu e buna delog pentru organism si inca va intrebati de ce am alergie si altele)

| ByankaaBya a răspuns:

E mai bine să dormi fără, părerea mea pentru că mai trebuie şi sânii lăsaţi liberi, să respire. Şi eu zic că şi ziua când nu ieşi afară, când nu mergi undeva să nu porţi sutien pentru că tot stând aşa când o să fii mai mare, când o să îmbătrâneşti o să-ţi atârne cum atârnă la babe laughing. Sper că ţi-am fost de folos :*:*

| Ccoorrnnee a răspuns:

Normal ca nu este bine! In primul rand este si incomod, iar in al doilea rand ti-i deformeaza, nu e sanatos! Eu una prefer fara! Ca mai sunt altele care nu-si dau seama ca nu e bine e altceva! Sper ca ti-am fost de ajutor! O seara buna!

| Fatha_Rea_Deea_1997 a răspuns:

Nu cred ca e binehee hee Eu nu dorm cu sutien big grin Si oricum te deranjeaza cand dormihee hee

| PentruMine a răspuns:

Eu zic ca mult mai bine e sa dormi fara sutien. Te odihnesti mai bine. Eu, una nici nu pot suporta sutienul, nu port, potr bustiera.Ma simt "stransa"cand port sutien, asta se intampla foarte foarte rar happy. Sanii, in caz ca esti in creztere trebuie sa se dezvolte. Este mult mai bine daca am evita purtarea sutienului. Plus ca am auzit ca ti se lasa sanii thinking
*-*

| Nuamhaipa a răspuns:

Fara. :3

| Violetta6689 a răspuns:

Fara este mai confortabil!

Întrebări similare