Sutienul impiedica buna circulatie a sangelui. A dormi cu sutien pe sub pijama este de un prost gust infiorator, pe langa faptul ca pielea nu respira iar in anumite zone se aduna chiar bacterii care pot provoca infectii si iritatii.
Daca vrei sa dormi cu mine in pat as prefera fara sutine sa am si eu ce privi.
Da vreau eu
Esti cam pervers
Scuze ca intervin si eu dar cum sa dormi cu sutienul pus?! te strange, te incomodeaza(cred :-D) e ca si cum ai dormi imbracat cu blugii pe tine(la fel de incomod) OK hai ca va las pe voi fetelor sa raspundeti...
Bine, ca ti-ai spus si tu parerea
"parerea mea" :-P
Eu am auzit ca nu este bine pentru ca ai putea sa faci cancer mamar! eu dorm fara!
Nu este bine prefer fara iar daca esti in crestere sanii ti se pot deforma iar ei cresc cel mai mult noaptea si daca porti sutien ii vei incetini cresterea
Fara pentru ca sanii sa stea liberi macar noaptea.+ ca uneori poate fi incomod. eu una prefer fara funda?
Faraa e recomandat sintetica nu e buna delog pentru organism si inca va intrebati de ce am alergie si altele)
E mai bine să dormi fără, părerea mea pentru că mai trebuie şi sânii lăsaţi liberi, să respire. Şi eu zic că şi ziua când nu ieşi afară, când nu mergi undeva să nu porţi sutien pentru că tot stând aşa când o să fii mai mare, când o să îmbătrâneşti o să-ţi atârne cum atârnă la babe . Sper că ţi-am fost de folos :*:*
Normal ca nu este bine! In primul rand este si incomod, iar in al doilea rand ti-i deformeaza, nu e sanatos! Eu una prefer fara! Ca mai sunt altele care nu-si dau seama ca nu e bine e altceva! Sper ca ti-am fost de ajutor! O seara buna!
Nu cred ca e bine Eu nu dorm cu sutien Si oricum te deranjeaza cand dormi
Eu zic ca mult mai bine e sa dormi fara sutien. Te odihnesti mai bine. Eu, una nici nu pot suporta sutienul, nu port, potr bustiera.Ma simt "stransa"cand port sutien, asta se intampla foarte foarte rar . Sanii, in caz ca esti in creztere trebuie sa se dezvolte. Este mult mai bine daca am evita purtarea sutienului. Plus ca am auzit ca ti se lasa sanii
*-*