La cât de hiperactivă sunt, nu stă textila aia-n mine intern. Sunt și iritante puțin, gândește-te că e un material neuns să spun așa, iar zona interioară e sensibilă, deci incomode ca naiba. Trebuie să le schimbi des, o dată la trei ore. În afară de situațiile speciale cum e intratul la apă la mare, de ce ar fi necesare?
Always night sunt cele mai ok din câte observ. Dar, doar că e noapte, dacă ai flux, nu înseamnă că nu trebuie să te trezești să te schimbi. Tot ai probleme și așa. Și în timpul zilei merg.
Și pentru tanga-s unele subțiri și nepufoase de la Bella parcă.
Merci mult!
Ah da, și încă ceva, evită-le pe alea parfumate... chiar nu sunt cele mai eficiente și tot așa, nici foarte prietenoase cu pielea :p
Folosesc absorbante, fiindca eu cred ca sunt mai confortabile, pe cand tampoanele se pot bloca sau poate sa te doara de la ele sau alte chestii.Nu port chilotei tanga.
Nu sunt tocmai "noua" dar is curioasa alte fete cum fac... adica ce le place mai mult si de ce, mai ales cand poarta chiloteii tanga (sunt mai "speciali" in acea perioada, parerea mea)
Pupici!
Nu-i nimic... si baietii trebuie sa stie
Nu trebuie da-mi id tau si vb acolo ok?
„Văd și băieți".
Dar, după afirmația aia, vede mă-ta că umbli pe net fără supraveghere la vârsta ta?