| dontforgetaboutlove a întrebat:

Pentru fetele care folosesc tampoane interne: dupa ce scoateti tamponul (folosit) ce faceti cu el? Il aruncati in wc sau la cosul de gunoi? Va rog sa nu radeti si sa imi raspundeti cum faceti voi! Chiar mi-e rusine sa imi intreb prietenele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este complet interzis sa le arunci in WC. Se infunda de fiecare data (eventual la parter). Eu il invelesc in hartie igienica, apoi il pun intr-o punguta (varianta cea mai mica de pungi de la supermarket) si il arunc la gunoi.

4 răspunsuri:
| Dienuka a răspuns:

Se pune in hartia igienica si se arunca la cosul de gunoi. In general este bine sa nu se arunce nimic in wc, pentru a nu se infunda.

| Hypathia a răspuns:

Normal ca la cosul de gunoi!

| piciuk a răspuns:

Normal ca la gunoi! daca il arunci in wc intr-o buna zi te vei trezi cu el infundat!

| Melilith a răspuns:

Faci colectie cu ele!straight facele arunci la gunoi, lolstraight face