| veronyka a întrebat:

PENTRU MAMICI:bebe al meu are 1 luna si are niste simtome ciudate-uneori ii tremura barbia, alteori piciorusul si are cite o data privire ciudata. Oare ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ganton a răspuns:

Poate ii e frig. Sau poate are colici. Oricum, daca atunci cand ii tremura piciorul sau barbia tu i-o atingi si se opreste din tremurat inseamna ca nu e ceva grav, ci doar fie vreo necesitate (cum am mai spus, frig, oboseala) fie colici. In schimb, daca atunci cand il tii nu se opreste din tremurat sa nu aiba un fel de "seizure" (termenul e englezesc, unul romanesc nu imi vine acum in minte). Oricum, ca sa fii sigura cel mai bine e sa mergi la medic, iar daca poti, mergi la mai multi, sa afli mai multe pareri.

| Marius151 a răspuns:

Veronica, poti primi multe sfaturi aici pe site, dar cel mai bine te poti duce la doctorul de familie, el este cel mai in masura sa iti spuna despre ce este vorba, fiind vorba si despre un bebelus cred ca ar fi cel mai indicat.