Nu iti recomand sa iti pui portelan, e scup si tot atat cred ca tine, doar ca arata mai bine. Iti recomand fateta.
Intreaba mai multi medici dentisti, ei o sa iti spuna care e cea mai buna alegere!
Pai depinde unde e situata coroana. Daca e in fata, o sa arati ca un bulibasa daca iti pui coroana de metal. Daca e foarte in spate si nu se vede cand zambesti larg, poti sa-ti pui si una metalica, functioneaza la fel, doar estetica e diferita.Depinde si cat de sensibil esti tu...Mie nu mi-ar placea sa deschid gura in oglinda si sa vad ca sunt un pic robocop.Mi-as lua una la culoare cu restul...
Eu acum 4 ani mi-am pus coroana de semiportelan si de 3 ani am probleme pentru ca dedesubt de ea este metal dar in fata nu se vede doar in spate o linie subtire si acum am mers la cati-va dentisti si mi-au spus ca poate am probleme de hormoni si nu stiu cate mai si ultimul mi-a zis ca s-ar putea sa am alergie la metalul de dedesubt si trebuie sa-l schimb sa punde portelan a si sa stii ca portelanu e un plastic mai special(cunosc pe cineva care lucra la asa ceva) alegerea depinde de tine!
eugenia2009 întreabă: