Eu iti spun cum am procedat eu la sfatul dentistului dupa o perioada de antibiotice fara efect. Mi-a zis sa iau o pauza de 12 ore, sa nu mai bag niciun medicament in mine apoi sa iau 2 oxaciline de 500 iar dupa 4 ore inca 2. Apoi sa continui cu cate una la 6 ore. In timpul asta multe compreze reci tinute in zona inflamata. Poti incerca, iar pentru durere luam aulin. Ma scapa cate 3-4 ore de dureri. Multa bafta.
Antibioticul are rolul sa rezolve infectia, dar durerea ramane pana la extirparea nervului! Dupa ce termini antibioticul mergi la medic!
Cred ca antibioticul e slab.Augmentinul e mai indicat in astfel de infectii, desi marea majoritate a medicilor prefera amoxi.Referitor la durere ar fi bine sa incerci Diclofenac supozitoare, pentru ca isi fac mult mai repede efectul.Stomatologii indica si Ketorolul pentru calmare.Totusi,este o urgenta, de ce nu mergi la stomatolog sa iti spuna el exact ce sa faci? Nu poti sa stai cu durere atata vreme!
Un stomatolog bun iti punea un pansament cu otrava, aceasta inti amorteste si dupa aceea omoara nervul, si nu te mai chinuiai zile la rand. In cel mult 5 ore de la aplicare nu mai simteai decat un soi de mancarime in masea, nici urma de durere.
Iti recomand sa mergi la el sa-ti puna un pansament din asta, atunci n-o sa mai ai nevoie de anestezic nici cand iti scoate nervul.
De unde esti, daca ai fi din cluj ti-as recomanda un medic stomatolog bun.