Sincer. a zis bine SoftCristi. Gandeste-te la unii copii din mediul rural, care poate nu au posibilitatile tale, nu au computer, nu au Internet, unii nu au nici curent electric, sau nici macar apa... Dar au ambitie, invata, iau premii, participa la olimpiade, reusesc! Cati copii oare nu ar vrea sa mearga la scoala? Sunt o gramada in tara noastra! In timp ce tu spui ca:"Pentru sanatatea dvs, evitati excesul de scoala, teme si invatat, daca apar manifestari neplacute consultati o vacanta.". Hmm. Daca vrei sa ajungi ca Nikita sau ca Vanghelie, atunci lasa-te de scoala, pune-te pe facut "jmecherii", fa-ti un cont de hi5, pune poze "shucare" pentru ca sa "agati" pitzipoancele din Romania(depinde ce esti fata sau baiat, daca esti fata. atunci situatia e ceva mai complicata, dar "exemple" ai in mass-media din Romania). Apoi te duci la OTV, devii vedeta, apoi parvenit si toata Romania o sa te "iubeasca". Sincer... Tu nu constientizezi faptul ca esti foarte norocos! Parintii tai te pot tine la scoala, liceu poate chiar si facultate, in timp ce alti copii se duc la munca, la niste munci grele sau chiar la cersit! Deschide bine ochii si vezi realitatea! In cazul in care cineva va cataloga raspunsul ca fiind stupid, inseamna ca isi merita deplin soarta in Romania, o tara plina de ipocriti! Atat am avut de zis.
Numai bine!
Daniel.
Pentru a stopa cresterea nivelului tau de incultura, prostie, consulta o carte, o scoala, un documentar.
Pentru educatia dumneavoastra este indicat sa mergeti la scoala si sa invatati bine pentru a avea un vitor. Altfel cred ca o sa consultati barurile si strazile pentru a va ineca amarul si a va castiga painea.
Multumesc, Daniel si ceilalti, eu incerc sa ma amuz doar, normal ca voi avea nevioe de scoala.