| MàdàMàdàlina98 a întrebat:

Pentru un copil de o luna ce pot olosi pentru curatarea guritei? pot folosi bucotisol(glicerina borax). dar pe ambalaj scrie interzis copiilor sub trei ani... mi-a fost recomandat de la farmacie...nu mai inteleg nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CARMENCITA a răspuns:

Gura bebelusului se curata dupa ce mananca cu un tifon steril inmuiat in apa calduta.Infasori degetul in tifon si-l stergi usor. Tifonul trebuie sa fie moale.Citeste si pe http://nou-nascuti.ro/......a-par.html Parerea mea este sa te gandesti bine tu singura si sa te informezi inainte de a urma sfatul farmacistei sau uneori chiar si al medicului.Chiar si un medic iti poate da un sfat gresit nu doar o farmacista.Banuiesc ca ai cartea Mama si copilul ar trebui sa scrie.Trebuia sa-ti spuna asistenta dupa ce-ai nascut, acum multi ani veneau acasa ca sa-i arate mamei cum se face baie etc.E grav ca nu ti-a spus nimeni asistenta, medicul.Cand mergi la medic sa-l cantareasca sau poate tu il chemi acasa intreaba medicul copilului.In mod normal trebuia sa-ti spuna cineva fara sa intrebi.Depinde unde ai nascut.Incearca sa te informezi si nu mai intreba farmacista ci medicul copiluluiMult succes! Daca cumperi pansament steril citeste pe ambalaj sa nu aibe nimic pe el(rivanol, etc)

| glamvintage a răspuns:

Adreseaza-te unei farmacii care are laborator si cere-le u preparat propriu pentru asta: nystatin, l-am folosit cu ambii bebei, singurul care nea- ajutat de am scapat de afte in foarte scurt timp. Si era si foarte ieftin.
Bafta!

| jessyca_5795 a răspuns:

Gasesti la farmacie doar gligerina boraxata asa scrie pe sticluta si este foarte bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.welldental.ro/......RMAKON.pdf
Alta data, cauta singura pe net! Sper ca nu esti retarda.