Normal, normal
Iti corodeaza smaltul, mai ales daca bei in cantitate asa mare. Si asta ar fi cea mai mica problema.
Cu parere de rau te anunt ca aceste bauturi pot provoca mai mult de ati strica dintii, iti pot cauza moartea. In urma cu cateva luni a murit sotul verisoarei mele de o boala de ficat dupa ce si el a consumat cate 2 flacoane a 2litri de Coca Cola. Trist dar adevarat.este real ceea ce am relatat.
Da, normal că îi afectează. Nu înțeleg de ce ai continuat să consumi această băutură timp de 8 ani. Nu cred că problemele cu dinții au apărut recent, ci în timp.
Pe lângă această băutură care pătează și distruge smalțul dinților, alte cauze sunt: fumatul, alimentația nesănătoasă, neglijența igienii dinților, cariile netratate, scrâșnitul dinților etc.
S-a făcut un experiment în care un stomatolog a introdus o măsea proaspăt scoasă într-un pahar de Cola și a lăsat timp de o zi să vadă ce se întâmplă. Rezultatul îl poți vedea aici:
https://www.youtube.com/watch?v=xG8Dv-j-v44
Mai ai dubii legate de ce s-a întâmplat cu dinții tăi?
Pepsi are zahar si zaharul iti strica dintii. Orice lucru baut/mancat in exces dauneaza deci trebuie sa o iei mai usor, nu sa nu mai bei deloc.