Nu ingrasa.Este doar o bautura, dar nu este sanatos.Contine foarte multe tampenii care afecteaza organismul.Toate sucurile din supermarketuri sunt asa.Apa plata este cea mai buna
Normal ca ingarsa dar asta e cel mai mic efect al sau, pe langa asta iti distruge tot organismul. Nu stii sa te uiti pe eticheta?
Este cel mai scarbos lucru(dupa mountainDew)pe care l'am baut vreodata.ingrasa,fiindca e plin cu zahar,si'ti nenoroceste stomacul, si nici macar nu'ti trece setea, din contra!
Contine mult zahar, si alte porcarii care ne strica sanatatea.
dar daca bei sa zic un pahar de 200 ml pe zi, nu, nu cred ca te vei ingrasa.
Buna, depinde de cantitatea pe care o consumi... uita-te si tu la calori...
bye, bye
Nu ingrasa... dar te baloneaza atata tot.si ca sa iti spun sincer am trecut prin asta si numa beau pepsi de ceva timp face rau... e recomandat cat mai putin
Toate sucurile acidulate au un efect nociv asupra organismului. Printre altele si ingrasa. Dar, crede-ma, asta e cea mai mica problema pe care ti-o pot crea. Sfatul meu este sa incerci sa bei cat mai rar astfel de sucuri, iar daca vrei totusi ceva dulce, nu apa plata, bea sucuri naturale, ceaiuri, chiar si o cafea are proprietatile ei nutritive ( daca nu e consumata in exces ).
Nu stii fraza aia. "If you wanna be more sexy, stay in bed and drink more pepsi" ?
Parerea mea nu te ingrasa, te baloneaza pe un timp mai scurt. Nu iti face griji nu te ingrasa
Da, toate sucurile ingrasa ca au acea vitamina care se numesc Lipide care incrasa ceva dar nu Mult
Nu. sunt anumite zvonuri care spun ca pepsi ingrasa dar nu e asa. am o prietena care bea pepsi de la 3 ani in fiecare zi si e foarte slaba.
aureliaghindoac întreabă: