| RAY a întrebat:

Persoane fotosensibile sunt? Sau care poarta ochelari?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Pe mine ma deranjeaza foarte tare lumina, este posibil sa fiu fotosensibil. Port si ochelari, am miopie.

| RAY explică (pentru aXy99):

Intrebarea e, de cand porti ochelari mai ai fotosensibilitate?

| aXy99 a răspuns (pentru RAY):

Cam da, dar nu mai e la fel de deranjant ca atunci cand nu ii port. Am si lentile fotocrome, dar nu prea ii port afara.

Deci chiar cu ochelari tot aia e, dar ce putem face? nu te ai interesat sa vezi de la ce vine sensibilitatea asta?

Nu chiar. Mi s-a spus ca e din cauza miopiei. Si intr-o masura asa si e.

Nu poti vedea la distanta? dar cu ochelari ar trebuie sa numai ai probleme de genul, apropo daca am facut o data o consulatie generala, acum 2 ani sa mai repet? adica miopia creste in timp?

Da, din pacate miopia se agraveaza cu timpul chiar daca porti sau nu ochelari. Asta stiu ca se intampla in copilarie si dupa 50 de ani. Intre 18-40 de ani ar trebui sa stagneze. Daca vezi bine cu ochelarii pe care ii ai nu ai nevoie de un alt consult.

| anamariarot a răspuns:

Da, fir-aş a naibii de chioară sad

| RAY explică (pentru anamariarot):

Hey,neata

| anamariarot a răspuns (pentru RAY):

Aloha

Esti fotosensibila?

Da, din păcate

Te dor ochii des?

Dacă nu port ochelarii, da, aproape tot timpul la lumină naturală. Lentilele heliomate mă ajută mult.

| wpetterssone a răspuns:

Eu port ochelari când citesc și când vă la depărtare. Sunt ochelari cu două lentile. Au un start maro, care se închide la lumină puternică deoarece am probleme cu o hipersensibilitate a ochilor.

| Ionut58282856 a răspuns:

Da da da da da da da da da da da da

| pisikutzasecsi2000 a răspuns:

Io port ochelari! Este movi!?

Întrebări similare