| LoveBlind a întrebat:

Peste 2 saptaman jumate prietena mea face 13 ani e putin cam grasuta si m-a rugat sa ii gasesc ceva sa slabeasca si bine si pentru varsta ei. dar nu gasesc va rog ajutati-ma ceva de la farmacie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kicsihari23 a răspuns:

Pai spune-i sa nu mai manance dupa ora 6/7 si sa faca sport tongue. Nu cred ca poti gasi ceva cu care poate slabi asa repede mai ales ca are 13 ani. Inca ceva, in caz ca mananca de la fast-food nu o mai lasa sa faca asta si iti va multumi mai tarziu. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Mda.Pentru varsta ei nu ar trebui sa foloseasca pastile si altele pentru slabit.Este in crestere si e normal.Mai tarziu va mai putea tot slabi pana atunci poate face miscare macar in aer liber.

| Coco2730 a răspuns:

Sport. Inscrie-o la un curs de dans, ia-i niste role, mergeti la plimbare cu bicicletele, miscati-va si distrati-va ca doua fete inteligente care stiu ca televizorul si internetul sunt asa de putin din viata.