anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Peste 3 zile plec cu in vacanta cu avionu. Va trebui sa calatoresc cu el 12 ore. Mor de froca camd merg 5 ore cu el dar 12 ore... Am o frica uriasa chiar daca am fost in fiecare vara timp de 5 ani in vacanta minim 3-5 ore. Mai ales ca vazut ca in ultimii 2 ani sunt razboaie si chesti teroriste, erori la avioane... Tot mai multe. Si voi zbura la 12.000 M inaltime. Nu pot sa imi iau gandul... Ce pot face? Muzica ma tine ocupat maxim 2 ore iar pe jocuri pe tel nu ma prea joc. Cea mai mare frica o am in zbor la inaltimea aceea, mai ales ca eu am frica de inaltime. Eu de fiecare data am stat la geam dar nu ma prea deranjeaja la inaltimea acea mare, dar la urcare sau coborare mor. Si chiar imi place asa in zbor sa stau la geam. Nu as schimba locurile sa tot ii invart pe părinții mei deoarece ce daca ne punem cumva sau ne mutam odata asa ramanem.
Sa citesc la fel, nu ma tine prea ocupat mai mult de 2 ore iar pe avion nu pot dormi decat cate 15 minute si tot ma trezesc. Daca imi iau laptopul nu ma tine mai mult de 3 ore. As vrea sa rezolv chestia asta. La o inaltime uriasa...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zazy a răspuns:

Ţi-ai rezolvat singur problema! happy Asculţi muzică timp de 2 ore, citeşti timp de 2 ore, te joci pe laptop timp de 3 ore, încearcă să adormi, chiar dacă te trezeşti mai des, încearcă măcar. să zicem că dormi 1h jumate. Apoi stai şi tu relaxat 1 oră, iar aceste ore se adună, şi gata! happy laughing În legătură cu războiul, avioanele prăbuşite, bla bla, nu te mai gândi la chestiile negative. Mulţi ar vrea să fie în locul tău! Drum bun, Alex! big grin :*

0 răspunsuri: