| Alina23333 a întrebat:

Peste ceva timp urmează sa nasc o sa mi se inducă nașterea o sa nasc natural pentru ca eu am ales asta nu vreau cezariana sunt deja în 41 de săptămâni de sarcina de asta mi se va induce nașterea dar îmi e teama de naștere plus ca am auzit ca e mai dureroasa nașterea indusa mai e și primul copil am niște întrebări. 1Poate fi prezent soțul meu la naștere? pe mine prezenta lui ma liniștește oriunde pentru ca el îmi da o stare de liniște. 2 Cât de dureroasa poate fi nasterea? 3 Ce sa fac sa nu am dureri în timpul nașterii? 4 Am auzit ca sunt mai multe moduri de a induce nașterea care e cel mai comun? Sunt foarte speriata.Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

1. Asta depinde doar de spitalul sau clinica unde te nasti, daca se permite acest lucru.
2. Este dureroasa, ca la orice nastere.
3. Nu poti sa faci nimic, doar sa respiri corect asa cum iti spune moasa si sa impingi, fiindca este normal ce ti se intampla la nastere.
4. Nasterea se induce cu o injectie in vena, alte modalaitati nu cunsoc.
Nu este nevoie sa fii speriata, fiindca de mii de ani nasc femeile in mod natural si este un proces foarte nromal si firesc, mai ales ca vei avea asistenta medicala si vei avea medic care te va supraveghea la nastere.
Multa sanatate si nastere usoara!