Eu am folosit vitamina K, e foarte buna si nu are reacti adverse, am luat`o cu 3 zile inainte si nu am avut nimic.dar luna viitoare iti vine mai mult, asta e tot
decat clorocalcin ia mai bine vitamina ca, e si mai buna e si mai ieftina
Vitamina "K" este cunoscuta si sub denumirea de Fitometadiona. Nu cred ca le poti lua fara reteta, dar cred ca reteta o poti obtine da la medicul tau de familie. Ceea ce iti si recomand ca vizita, caci acolo poti afla cel mai bun sfat. Nu stiu daca este cazul sa iti dereglezi organismul pentru o simpla programare de vacanta. Aceasta dereglare indusa, de nivel hormonal, poate avea consecinte grave mai tarziu. De ce nu OB-uri? Prima data este greu. Apoi te vei obisnui cu ele.
Vitamina K trebuie luata injectabil pentru intarziere si este eficienta.
Mai bine mergi la un medic sa nu iti strici vacanta de tot.
Noroc!
Nu vroiam să folosesc ob-uri, am mai folosit, nu mă simt deloc bine cu ele.Cu mama nu pot vorbi pentru că mama nu este aici, nu merg cu ea în vacanţa asta orişicum.Medic de familie nu am.
Nu cred ca ti se vor da fara reteta sh dupa s-ar putea saiti vina neregulat sh cu dureri ft mari, mai bine incearca ob-rile ca dupa 1, 2 o sa t obisnuiesti pup
Eu zic sa consulti mai bine un medic sa nu te iei dupa tot ce scrie pe net
sau daca nu vrei mai bine foloseste ob-uri decat cine stie ce metode care iti pot afecta
Unele se pot lua daca esti minora unele nu dar sunt ceva mai periculoase pentru te oti infecta f usor funda?
Vorbeste cu mama ta si explica-i situatia astef in cat sa intrebe un medic ce este mai bine sa fiind si minora. vitamina ca iti va deregla menstra si pentru urmatoare luna nestiind dupa cand vei mai avea. parerea mea asta este. sper ca te-am ajutat. fundita daca ti-am fost ede ajutor