Incepe sa tii un regim,renuntand la alimentele grase,prajieli,fast-food, duclurui, sucuri gazoase, daca nu poti renunta incearca sa consumi mai rar, moderat.De asemenea daca obisnuiesti sa mananci paine alba, inlocuieste-o cu painea de secara sau cea neagra, te asigur ca ambele au un gust mult mai bun decat cea clasica.Mananca 3 mese pe zi cu cate 2 gustari, gustarile pot consta intr-un pumn de alune, migale, un iaurt degresat sau chiar un sandwich cu piept de pui/peste si salata.La micul dejun poti opta pentru un bol cu cereale sanovita la care poti adauga fructele care-ti plac, la pranz poti consuma o salata cu piept de pui, legume si ulei de masline, o supa sau chiar cartofi copti/fierti cu peste.
Pentru cina incearca ceva mai usor, apropo ultima masa incearca sa o iei cu 4 ore inainte de a te culca pentru ca aliementele sa aiba timp sa se digere.Pentru rezultate mai bune adauga si putin sport, plimbat cu rolele, bicicleta sau niste exercitii de pe internet, daca faci de 3-4 ori pe saptamana sport cate 30 de minute e foarte bine.
Sper ca ti-am fost de folos!
Eu am tinut cura disociata.Am slabit in 9 zile 5 kg. Se tine 3 zile numai cu carne(de pui, peste sau vita)la gratar sau fiarta, fara condimente. Apoi alte 3 zile cu lactate(branza cu putine grasimi, iaurturi, fara cascaval sau alte branzeturi grase), apoi 3 zile cu legume si fructe(mai putin strugurii, bananele si alte fructe care au mai multe calorii). Rezultatele sunt garantate
1.Mananca multa varza cu ori ce.
2.Bea cata apa poti.
3.Fa multa miscare cu bicicleta sau ori ce.
Buna eminem2011. daca vrei sa slabesti 5kg poti sa imi urmezi sfatul si in maxim o saptamana vei avea in -5kg.infiecare dimineata cand te trezesti te duci in parc si alergi o ora cu pauza 10 minute dupa ce au trecut 30 minute.dar nu mananci nimic inainte sa pleci. dupa ce ai alergat o ora in drum spre casa respiri adanc fara sa alergi.cand ajungi acasa iti faci o salata cu rosii castraveti si branza un pic sarata de vaca.cu putin ulei si otet.o lasi un pic la frigider ca sa lase rosiile zeama si e numai buna de mancat. dupa ce ai mancat sa nu faci efort fizic maxim o ora.stai cuminte la calculator sau la televizor sau si mai bine ar sa tragi un pui de somn. spre seara iesi in parc si alergi iar dar 30 minute cu pauza 5 minute dupa 15 minute.si dupa ce ai terminat in drum spre casa mergi usor.cand ajungi acasa o ciorba calduta ar fi ideala pentru corp si o salata de cartofi sau o mancare gatita in casa fara grasimi iar dupa o felie de pepene sau un mar o piersica ar ajuta foarte bine.si dupa te relaxezi.aaa am uitat ceva.in timp ce alergi incearca sa ridici genunchi cat mai sus. sper ca te-am ajutat.o zi frumoasa.
5 kg / saptamana e extrem de mult ca sa fie sanatos
Pai simplu:
1. Alimentatie sanatoasa:
-respecta cele 3 mese ale zilei
-nu manca intre mese (doar bea apa)
-fara dulciuri, sucuri orice ce e ambalat
-fara prajeli
-multe fructe si legume
2. Sport
-cel putin 2 ore pe zi
3. Iesi afara:
-nu iti mai petrece ziua la calculator si iesi afara, in parc, alearga, fa niste activitati.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Nu stiu daca e cea mai buna idee, dar eu pentru a ma mentine fac urmatoarele : am 5 mese pe zi: dimineata mult a 2-a un iaurt sau un fruct a 3-a o supa sau un fel principal din pui sau doar legume a 4-a apa multa sau un singur pahar de suc iar a 5-a de obicei e un iaurt pentru ca a 2-a e fruct pentru mine ar oricum ceva foarte usor care sa TINA DE FOAME.
Sportul cel mai sanatos e alergatul si mersul eu am o banda si alerg 40 de min pe zi iar in plus fac 1100 de abdomene. Intr-o zi din saptamana nu mananc nimic dar bea de toate : cola, sucuri naturale... de toate. Asta e alegerea mea sper sa te ajute si sa imi dai o funda