| Adyyyyy a întrebat:

Petrec mult timp in fața telefonului.

Cred că am probleme cu ochii: dimineața văd puțin încețoșat,dureri de cap,mâncărimi la ochii, atunci când privesc afară la lumina îmi vine sa închid ochii imediat, sensibilitate la vânt, îmi vine sa închid ochii brusc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Smmo a răspuns:

Ai ochii supraobositi. Am patit si eu. La serviciu calculator, acasa la fel, intre ele telefon. Atata ma supara lumina ca nu mai suportam nici sa stau fara jaluzele/draperii trase.
Evita lumina un timp daca te deranjeaza. Pune-ti niste ochelari de soare afara. Lasa telefonul incolo, macar inlocuieste-l cat se poate cu calculator/laptop ca nu e scrisul asa mic si nu privi la ecrane cu lumina stinsa.
Incearca sa nu citesti noaptea de pe nimic.

Ca sa iti mai ajuti ochii cere la farmacie niste picaturi, te sfatuiesti cu farmacista, ii spui ce simptome ai. Eu am folosit si un spray pentru ochi, tot de la farmacie, cam asa ceva:
https://liki24.ro/......ml-omisan/

| alexandraionela1234 a răspuns:

Eu când aveam simptomele astea, sufeream de migrena, încearcă sa asculți muzica mai încet, si sa încerci sa stai cât mai in liniște, si sa ai un program bun de somn.

| darrio2007 a răspuns (pentru alexandraionela1234):

El are probleme cu vederea, nu cu auzul. Migrena este o durere de cap.