Incearca sa iei fervex, ar trebui sa ti se desfunde si nasul. Clarinase este iar foarte bun pentru desfundarea nasului, e drept ca e antialergic din cate stiu eu dar desfunda foarte bine nasul, asta iti spun sigur. Incearca inhalatii cu musetel si este o solutie speciala la farmacie care se foloseste la inhalatii, e mentolata, ar trebui sa te ajute. In rest, ceaiuri calde, bai calde si stat in pat. Insanatosire grabnica!
Orice ai lua raceala tot te va tine intre 3 zile si o saptamana.Mai bine stai la caldura, bea ceaiuri calde cu lamaie. Poti lua si un paracetamol sau fervex si usor-usor iti va trece.
Nu se lasă cu picături, off..., poate ar trebui să mergi la doctor dacă ai timp cu şcoala asta, şi totuşi se apropie weekend-ul. Însănătoşire gravnică.
Pune-ti picaturi in nas, sau du-te la medic. Poti incerca sa mirosi chestii intepatoare, gen otet, spirt.
Cumpara de la farmacie VAPORUB[crema de respirat bine] si cand ai luat-o baga nasul in cutie si miroase si mie mi s-a intamplat asta! dar cand bagi nasul trage aer in piept si gata trebuie sa faci asta de2-3 0ri pe zi