Dupa simptome, eu cred ca e de la apendice. Si eu m-am operat si aveam aceleasi simptome, si tatal meu la fel. Eu zic sa mergi si la alt medic. Altfel, se poate sparge apendicele si poti avea probleme serioase.
Nu e apendicita. Daca era, acum ai fi fost operata. Apendicele nu trece (singura data cand nu mai doare e atunci cand e foarte grav dar lipsa durerii dureaza gen 5-6 ore iar apoi durerile sunt foarte atroce). Pot sa fie mai multe lucruri. Spui ca te arde in partea dreapta. Poti sa faci o localizare mai exacta (abdomen/pelvis/1/3 sup a abdomnenului/...)?
Nu ai spus cati ani ai. Din ce descri tu aici poate sa fie ori o criza renala (daca bei mai putin de 1 litru de apa, cel mai probabil), sau o dereglare hormonala tranzitorie (daca ai 14-15 ani cel mai probabil) sau o iritatie a colonului.
Daca simptomele mai apar din nou ar fi bine sa te duci sa iti faci o ecografie abdominala.
Sigur nu e vorba de apendicita, fiindca aceasta boala este ireversibila, duba debutul durerii in cateva zile faci peritonita daca nu te operezi. Ceea ce descrii tu este o durere de cauza genitala, mai ales ca e legata de ovulatie (care se intampla cam la 14-15 zile inainte de venirea menstuatiei). Deci mergi neparat la medic.
Eu zic sa ai grija de tine, amorteala piciorului poate fi si de la o hernie de disc lombara.
In partea dreapta apendice? parca era in stanga. un amic de-al meu a facut in stanga la tine poate fi si o mica raceala amenoree parca ii zice
Buna, sigur ca apendicele este in partea dreapta a abdomenului (crucified-countess). Nu te ingrijora daca medicul ti-a zis ca nu este apendicele stai fara grija in privinta asta pentru ca stie mai bine decit noi. Greseala mare ca nu te-ai dus la consult dupa ce nu te-a mai durut ca poate iti punea cauza dureri. Ai grija de tine
Nu considera raspunsul stupid, informeaza-te si mergi la doctor din timp.Sora mea a avut aceesi pb. A fost operata de apendicita si s-a gandit ca-itrec durerile si amorteala de picior, durerea s-a accentuat si facandu-si un tomograf a aflat si cauza:hernie de disc lombara(in fine, un nerv era iritat), nici nu te gandesti de unde vin durerile...Multa sanatate!
Deeaandreea9156 întreabă: