anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Phoebe Tonkin fumeaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca fumeaza. fac misto prosti de ea.

55 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

E o fumatoare inraita.Cand ''am fost'' la ea acasa fuma 3 pachete de Carpatzi pe zi.laughingrolling on the floorrolling on the floor

| andreutz a răspuns:

Nu poate, ca i s-ar stinge tigara sub H2O rolling on the floor

| Farcas a răspuns:

laughing ce intrebari puneti! chiar aiurea, fara suparare. Da, fumeaza! marijuanalaughing se drogheazawinking de fumat nu stiu daca fumeaza

| ElectricChapel a răspuns:

Da

| georgianacas a răspuns:

DA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A dracu de viata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca da! am vazut poze. Dar e moarta? nu cred dar?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuuuukiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De la 10 ani fumeaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deoarece fumeaza... e cam greu de admirat mie un aimi place de caire holt ( emma ) e o fata foarte minunata cleo nu mi s-ar potrivi mie...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce intrebari puneti! chiar aiurea, fara suparare. Da, fumeaza! marijuanalaughing se drogheazawinking de fumat nu stiu daca fumeaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu si nu a murit dar stiu ca a lovit-o o masina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ea fumeaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nustiu
voi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E la dracu ca in ziua de azi toata lumea fumeaza! big grinsad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ce daca fumeaza? e viata ei! eee...prostie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ce daca fumeaza?e viata ei! eee.......prostie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, fumeaza, pe langa asta, mai sunt si poze care arata ca se prostitueaza, drogheaza, bea si face prostii. Dar nu a murit. Ok?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da
nu ma nu fumeaza...si nici nu e moarta...nu are cum sa fie moarta...prsti sunt aia cre cred ca ea e moarta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mah si daca fumeaza care e problema voastra? Hai ca iau acum toate VIP-urile care fumeaza sa vedeti ca toate au noroc si au cariera buna
VIP-uri care fumeaza: Anahi, Britney Spears, Paris Hilton, Cher, Mayte, Babara Mori, Burcu Kara, Maria Carneci, etc.laughing
si la cate se drogheaza si au noroc...Amy Winehouse cred ca numai drogurile o mai stapanesc atat!

Bai frate sa fim seriosi acum...cum mah sa se drogheze thinking de fumat da...intr-adevar fumeaza da nu se drogheaza...si sa stiti ca nu e singura fumatoare din grup.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai.va zic eu...Phoebe fumeaza... dar e o fumatoare inraita... fumeaza R9, Carpati, ba ciar si Plugaru...si se drogheaza...trage pe nas prafuri...se drogheaza cu canepa, cu ierburi de-alea care le manaca vaca.Si consuma si alcool...bea vin Babanu, bea vin din ala varsat laughing si bere din aia Vichu laughing si bere Albacher laughing

Bai fratilor...cum frate sa fumeze...cum sa se drigheze ...cum sa bea alcool? Si daca fumeaza ce? O fuma si ea o tigara pe zi...si la banii ei nu cred ca fumeaza o tigare din aia Viceroi sau LM... o fuma Kent nanotek...sau Virginia Silms, Vogue, Rocks...si cat despre alcool, oricine bea in discoteca un pahar de whiski cu energizant... dar SUNT ABSOLUT SIGUR CA NU SE DROGHEAZA!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate cine stie ce se ascunde dupa fetele vedetelor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baii. da ce intrebari banale mai puneti si voi. Si da, fumeaza de cand avea 15 ani.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred.Am vazut si eu poze pe internet dar poate se prefacea.Ati vazut ca in toate are tigara doar in mana.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ea nu fumeaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca fumeaza ia uitate la poze cu ea cu tigareta in mana doamne si normal ca se zice ca moare daca e o proasta pHOEBE TONKIN nu va suparati "fanilor" voi iubiit o persoana care...se drogheaza! 1

Întrebări similare