Da fumeaza! Nu e mare lucru am mai vazut fete tinre care fumeaza dar la ea e exzesiv! Bn asta e! dar sa se si drogheze si sa bea f mult asta e chiar ff rau Pacat de ea E in regula sa fumeze dar nu asa mult sau sa se drogheze si sa bea O vedem mereu in film atat de inocenta dar nu e E trasa la fata si se vede ca face aceste lucruri e frumoasa si inocenta ni se pare dar daca ati cunoasteo cu adevarat nu e asa Ati crede ca prietenele ei sunt Claire Holt, Indiana Evans, Cariba Heine dar nu are niste prietene la fel de betive si fumatoare imi cer scuze de cuvant dar e o curva
Daca fumeaza care-i problema?sa se si drogheze,sa bea cat vrea(desi nu cred ca face lucruri deastea),nu-i treaba voastra!Uite,eu sunt fana ei,dar nu ma intereseaza viata ei personala.Deci daca va place de ea,e OK!Placeti-o pentru munca pe care o depune in filme si pentru talentul ei,doar atat!
Daca fumeaza care-i problema? sa se si drogheze, sa bea cat vrea(desi nu cred ca face lucruri din astea), nu-i treaba voastra! Uite, eu sunt fana ei, dar nu ma intereseaza viata ei personala.Deci daca va place de ea, e OK! Placeti-o pentru munca pe care o depune in filme si pentru talentul ei, doar atat!
Da. Fumeaza. Uite link-ul aici: https://www.google.ro/......ps?/search
Si mai sunt si alte poze cu ea fumand...
Ei si ce daca?
Doar e viata ei, face ce vrea. Sunt si care o iubesc si asa, si mie. mi place de ea. Adevarat nu stiu ce mai face in afara de fumat dar...