anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Phoebe Tonkin fumeaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca fumeaza. fac misto prosti de ea.

55 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca da... dar este foarte frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...de fapt a fumat acum nu mai fumeaza claire holt a indemnat-o sa fumeze

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da fumeaza! Nu e mare lucru am mai vazut fete tinre care fumeaza dar la ea e exzesiv! Bn asta e! dar sa se si drogheze si sa bea f mult asta e chiar ff rau Pacat de ea E in regula sa fumeze dar nu asa mult sau sa se drogheze si sa bea O vedem mereu in film atat de inocenta dar nu e E trasa la fata si se vede ca face aceste lucruri e frumoasa si inocenta ni se pare dar daca ati cunoasteo cu adevarat nu e asa Ati crede ca prietenele ei sunt Claire Holt, Indiana Evans, Cariba Heine dar nu are niste prietene la fel de betive si fumatoare imi cer scuze de cuvant dar e o curva

| renatta a răspuns:

Ei si ce daca?
Doar e viata ei, face ce vrea. Sunt si care o iubesc si asa, si mie. mi place de ea. Adevarat nu stiu ce mai face in afara de fumat dar...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca fumeaza care-i problema? sa se si drogheze, sa bea cat vrea(desi nu cred ca face lucruri din astea), nu-i treaba voastra! Uite, eu sunt fana ei, dar nu ma intereseaza viata ei personala.Deci daca va place de ea, e OK! Placeti-o pentru munca pe care o depune in filme si pentru talentul ei, doar atat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca fumeaza care-i problema?sa se si drogheze,sa bea cat vrea(desi nu cred ca face lucruri deastea),nu-i treaba voastra!Uite,eu sunt fana ei,dar nu ma intereseaza viata ei personala.Deci daca va place de ea,e OK!Placeti-o pentru munca pe care o depune in filme si pentru talentul ei,doar atat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da mai ales plugaruhappy:*:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am vazut ca fumeaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De la cati ani fumeaza phobe tonkin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista poze cu ea fumand

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da fumeaza ca am vazut eu poze cu ea pe internet

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. exista poze straight face e grav pentru varsta sa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiecare face ce vrea.nu ma intereseaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am vazut-o cu un grup de fete

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce? sunt fanul nr 1 h2o si stiu totul despre phoebe asa ca nu mai inve´ntatzi prosti de astea ca va mananc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, fumeaza.Am vazut poze.Si nu am motive sa te mint.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

| ElectricChapel a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da fumeaza chiar mult.Si a murit intr-un accident cu masina, oricum fuma se droga, face tot feleul de prostii cu baieti. Statea toat noapte in cluburi si dassa la bara

| мίяωηα a răspuns:

Da.http://www.google.ro/......tp?/imgres asa cred nu stiu sigur)

| Oana_4980 a răspuns:

Da, Phoebe Tonkin fumeaza, am vazut poze.

| Giully_Giulia_1994 a răspuns:

Da. Fumeaza. Uite link-ul aici: https://www.google.ro/......ps?/search
Si mai sunt si alte poze cu ea fumand...

Întrebări similare