| Adi1987 a întrebat:

Picaturile oftalmologice se pun in ambii ochi sau doar in ochiul bolnav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Pai depinde ce tip de picaturi oftalmologice ai. Unele tipuri contin substante medicinale, folosite pentru tratarea unor boli, altele sunt pentru uscaciunea ochiilor, sensibilitate sau usturime. Daca ai o anumita boala pui doar in ochiul bolnav, daca ai doar sensibilitate si etc pui in ambii ochi.

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Picături de ce?

- dacă ne e permis să intrebăm

| Adi1987 explică (pentru sierra1):

Tu nu stii sa citesti intrebarea? Picaturi oftalmologice pentru ochi, "pentru probleme cu ochii", ti le pui in ochi, nu in nas

| sierra1 a răspuns (pentru Adi1987):

"| Adi1987 : Picaturile se pun in ambii ochi sau doar in ochiul bolnav?"

după ce să scrii ANAPODA, mai ești și obrazinc

| Adi1987 explică (pentru IL0VEDINER0):

Picaturi pentru afectiuni / eroziuni corneene

| Adi1987 explică (pentru IL0VEDINER0):

Si daca te ustura ambii ochi, pui picaturi de usturime in ambii ochi nu?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Medicul sigur ti a spus dar esti uituc, citeste pe reteta sau pe foaia de consultatie schema de tratament cîte picaturi pui daca doar intr-un ochi sau in ambii si de cîte ori pe zi, dimineata seara sau si dimineata si seara.

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru Adi1987):

Da. Si eu am probleme si ma ustura ochii de la condus uneori si folosesc picaturile in ambii ochi.

| darrio2007 a răspuns:

Mi se pare logic sa pui in ochiul bolnav. Tu nu crezi la fel?

| Cipi1212 a răspuns:

La ochiul bolnav.