| ingerasa a întrebat:

Pielea scalpului meu este foarte sensibila. Mai nou, folosesc o data pe saptamana o masca de par facuta din galbenus de ou, miere de albine, ulei de ricin si ulei de masline. Dar, exact in frunte am o portsiune de piele care imi da mereu batai de cap. Chiar dupa ce fac baie, la o durata de 1-2 zile fac niste cojite foarte suparatoare si urate. Nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de asta. Nu e prima data cand patesc, mi se schimba foarte des locul unde apare aceasta iritatie (daca o pot numi asa). M.ar putea ajuta cineva si pe mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Eva a răspuns:

Gasesti in farmacii un antimicotic, Nizoral, unguent si pastile. Unge scalpul in zona afectata cu putin unguent, inainte de spalare cu cateva ore, si dizolva cateva pastile intr-un pic de apa si amesteca-le in samponul pe care il folosesti. Exista si sampon Nizoral, dar eu ti-am sugerat varianta mai ieftina si cu rezultate la fel de bune. Bafta!

| ingerasa explică (pentru Eva):

Cam la ce pret ar fi unguentul si pastilele? si mersi de raspuns, chiar am sa incerc, dar macar sa-mi fac o idee.

| Eva a răspuns (pentru ingerasa):

Unguentul e cam 8 - 9 lei, si o pastila cam 1, 5... iti trebuie vreo 3 - 4 pastile pentru un flacon normal de sampon.
Samponul Nizoral costa 48 de lei.

| ingerasa explică (pentru Eva):

Ok, mersi mult. :*