Nu doare, dar nu te aştepta să fie ceva plăcut.
Riscul este creşterea sensibilităţii dinţilor, dar nu e cazul să-ţi faci griji.
Baftă!
Mersi mult! :*
Cu plăcere.
Un zâmbet frumos!
Probabil va durea puţin, dar totuşi nu ţi-aş recomanda să faci asta.Nu am cine ştie ce cunoştinţe medicale şi nu vreau să contrazic ceea ce ţi-a spus dentistul dar cu timpul dinţii oricum nu vor mai fi atât de ascuţiţi, dacă aşa au crescut natural nu ai de ce să umbli la ei, doar vor deveni mai sensibili.Mă rog, asta e părerea mea...
Chiar daca ai dat funda, eu o sa iti raspund la intrebare.Nu doare deloc.Se foloseste un aparat, care vibreaza, si doar o sa simti aparatul pe dinte(partea care vibreaza), nu este nici o durere, nu nimic. Dintii vor avea aspect mai placut.Si riscul este spus de NOname. Sper ca am fost inteleasa.
Mersi mult pentru raspuns. :*
Cu placere!:*
Nuti face grij, este doar o vibratie care actioneaza asupra dintilor tai, la primul dinte unpik v-a durea dar pe urma te obisnuiesti si va fi floare la ureche!
Mersi pentru raspuns! >
Nu doare absolut deloc . Iţi da cu un aparat folosit de ei, dentiştii, nu iţi trebuie nici măcar anestezie (injectie). O sa fie bine
Mersi mult pentru raspuns.
mi-a mai disparut frica.:*
Acestea nu sint dezavantaje.da doare dar nu te ingrijora aceasta e pentru binele tau