anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plang de o ora numai pot sunt disperata m-am spalat pe cap apoi l-am uscat si era foarte incurcat l-am pieptanat cand era putin umed sa alunece si dupa pieptanat am strans tot parul si era mult apoi m-am gandit sa numar firele sa vad cat de rau stau si am ajuns la 70 si va dati seama ca au mai cazut si la dus sunt disperata o sa chelesc numia pot plang in continuu crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ZOZOKid a răspuns:

Pai si pana acum' de ce ai stat? Trebuia la doctor, sa te vada un dermatolog ceva. Du-te maine, neaparat, la doctor ca nu e normal si mai bine mai tarziu decat niciodata.

| FastAndFurious a răspuns:

Miha draga, parul tau se rupe cu radacina ( are ceav alb in varf) sau fara? si iti dau apoi raspunsul

| Mihai9874 a răspuns (pentru FastAndFurious):

Are putin alb in varf dar eu stiu ca arata difeit radacina e ca un bulb

| FastAndFurious a răspuns (pentru Mihai9874):

Are radacina atunci. Inseamna ca nu ai paraziti ci este doar o cauza interna. Nu te speria, mergi la dermatolog si iti va da un tratament cumulat: o solutie de frictionare capilara si un tratament cu calciu intern. Solutia e farmaceutica, nu are o denumire anume, se prepara pe baza retetei de la dermatolog. Crede-ma, iti revii in doua saptamani cat te tratezi.