| LillyPad a întrebat:

Plansul dauneaza ochilor? Daca plangi mult este afectata vederea pe timp lung?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Florennce a răspuns:

Buna.Si mie mi se intampla ( sau mi se intampla ) sa plang nopti la rand. Pe langa faptul ca te doare capul si ai o stare rea, faci febra si etc, afecteaza si foarte mult ochii mai ales daca ai si alte probleme de vedere, cum am eu. Ochii sunt niste organe sensibile, poate chiar cele mai sensibile dintre toate, fiind afectati de o multime de factori fizici, chimici, biologici si mecanici. Uneori e bine sa mai si plangi pentru ca glandele lacrimogene contin o substanta dezinfectanta care curata ochiul, insa deoarece sunt foarte sensibili nu este bine sa plangi foarte mult. Vederea va fi afectata in timp. Sanatate!

| Xtadelo a răspuns:

Nu laughing

| Zabbyel a răspuns:

Tin minte un baiat din scoala cu mine n-avea voie sa planga ca-i afecta nu stiu ce la ochii. daca nu ai probleme cu ochii de mic si nici acum...
poti plange pana nu mai ai lacrimi.

Întrebări similare