Fa sport mult zilele astea ca sa se termine mai repede. o sa curga mai repede dar se si termina mai repede mi-a spus si o reprezentanta always ca daca faci sport te tine numai vreo 3 zile.
Nu te baga in apa! poate te vei face de ras. adic sigur te vei face de ras . Si mai boine stai departe de apa! Sau nu te mai du in tabara.
succes
Buna! Si eu am fost anul trecut la bazin intr-o perioada mai putin placuta. eu mi-am pus absorbantul pe slip, apoi am luat o pereche de pantaloni scurti, foarte stramti pe deasupra si nu am avut probleme. M-am distrat foarte tare si nu am patit absolut nimic.
Cred ca ar trebui sa iti iei un OB.Cred ca va functiona.Desi mie nu mi-a venit deocamdata menstruatia, am auzit ca sunt bune OB-urile de la mai multe fete cu aceeasi problema ca i tine. Sper sa-ti fie de folos
Foloseşte o.b. sau roagă-te să se termine mai repede. Dacă ţi-a venit menstruaţia acum căteva luni sau 1 lună nu va dura mult. Sper că te-am ajutat.
Buna. Stai linistita nu stiu daca faci sport va trece mai repede Sincer eu am facut sport mult timp (de performanta) insa nu se intampla nimic de genu. Cel mai bine este sa pui un OB. Ideea este ca sa te duci sa il schimbi cand trebuie. Flux mare la 2 ore si tot asa. Scrie pe instructiuni. Este cel mai indicat.Acelasi lucru am facut si eu la mare si nu am avut probleme. Sa te comporti normal si nimeni nu isi va da seama. Succes!
Nu vei intra in apa daca sangerezi inca. Stai linistita, ca Aqua Park va fi acolo si altadata, nu pierzi ceva irepetabil.
Michone02 întreabă:
dobrin1019 întreabă: