| maddy_1722 a întrebat:

Plizzzzzzzzz ajutati-ma!

Am 1, 67 si 49 de kg.
Ma scuza-ti ca am scris 69 era 49!

Credeti ca sunt grasa?

pup dulk3, maddy:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu esti grasa deloc. Arati foarte bine cu siguranta. Sunt fete care te-ar invidia.

| ing. a răspuns:

Buna Maddyhappy. Atunci cand ai zis ca ai 69 de kilograme, ti-am sugerat sa mai slabesti, dar daca ai 49 kilograme este foarte bine.Nu esti deloc grasa, esti cum trebuie sa fie cineva la 1, 67.happy Fac pariu ca o multime de fete si-ar dori sa arate ca tinehappy. Pupicikiss

| retouchan a răspuns:

Buna! Esti destul de slaba, poate un kg in plus nu ar strica!
Eu zic ca nu esti grasa, dar depinde si de cum te vezi tu!winkinghappy

| maria1992 a răspuns:

Salut! Nu, nu esti deloc grasa! Gandeste-te ca esti inalta (ai aproape 1 70) si 49 kg. Deci esti perfecta! te pupstar

| Daniela_3373 a răspuns:

Sincer, la inaltimea ta cred ca esti cam slaba straight face

| ILikeToKnow a răspuns:

In farmacii sunt niste cantare speciale care te si masoara, cantaresc si nu stiu ce mai fac. Poti sa te duci sa te cantaresti acolo daca ce vezi in oglinda te nedumereste.

| BiiBiis a răspuns:

Nu, nu esti grasa. Ti-as recomanda 51kg la inaltimea ta.

| marga09 a răspuns:

Grasa in niciun caz nu estilaughing
poate ar fi bine sa iei cateva kg in plus dar cred ca esti ok si asa!

| zozolik...:x a răspuns:

De obicei kate kl ai trebuie sa ai si ca inaltime deci uh trebuie sa mai pui niste kl in plus... ti pup...star

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti slaba.ar trebui sa ai 57 kg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Aceiasi inaltime si numar de kg am si eu :X de fapt cred ca sunt un picut mai plinuta decat tine cam 50 am.big grin
Cand eram prin clasa 9-a tot timpul ma vedeam grasa.laughing adica mereu le ziceam prietenelor.''vai trebuie sa slabesc''laughing... dar acum cand ma vad in oglinda.:X big grin.Esti perfecta asa cum esti.Crede-ma! Trebuie doar sa vezi si tu asta.Degiaba iti zic altii daca nu constintizezi si tu acest lucru. Pup.

| Danielllle a răspuns:

Eu am fix aceleasi masuri ca si tine, insa eu cred ca sunt prea slaba, si nu pot deloc sa ma ingras..am incercat de toate insa aveau alte reactii adverse.

| Nu7a a răspuns:

Del. >>>

te condci de biologie da?