| KidDuletzu a întrebat:

PLZZ ajutati-ma! PRitetenul meu simtea ceva rotund la el in par...si cand m-am uitat am vazut o capusa, si el a traso cu putere.si a scos-o. In Loc de cap ia ramas o parte alba, si acum nu stim ce sa facem. am indepartato am aruncato in toaleta si neam spalat p maini. acum asteptam raspunsul vostru. ce sa facem?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, indeparteaza capusa. Uita orice sfat pe care l-ai auzit despre aplicarea unguentului pe baza de petrol sau oja de unghii. Acele remedii aproape niciodata nu functioneaza. In loc sa fortezi capusa sa se retraga, e foarte posibil sa o smulgi cat timp se afla in rana si o parte din ea sa ramana in piele, crescand riscul infectiilor.

Cel mai eficient mod de a scoate o capusa e sa o tragi usor cu o penseta. Prinde insecta cat mai aproape de piele si ridic-o usor. Nu intoarce sau trage puternic pentru ca ai putea rupe corpul, lasand capul inauntru, ceea ce poate duce la infectie. Spala zona unde a fost capusa si mainile tale dupa ce ai indepartat-o.

Asigura-te ca pe corpul copilului nu se mai afla alte capuse.

Deci nu ati procedat bine! sad Sorry

| 7Azaky a răspuns:

Sa vizitati un doctor ar fi cea mai indicata solutie!
Totusi suna infiorator urmatoarea propozitie:"in loc de cap a ramas o parte alba"!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si vezi incearca sa da-i sangele infestat afara, ca asa s-ar putea sa ia-sa sau trage zimtii sau ce-o mai fii cu o penseta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Funda?