Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 21 Decembrie 2024 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Bună, acum 2 zile am avut contact sexul iar partenerul din greșeală m- am lovit cu degetul în zona intima undeva înăuntru si de 2 zile am o rana care sângerez când mai puțin, cand foarte mult,...? (mai mult)
Hei azi m-am trezit cu sângerări pe ciclu am fost acum pe 4 decembrie
Buna! Am o cicatrice pe brat de aproape un an si ieri imi aparuse o bubita foarte micuta si eu am o problema de a rupe bubele si am rupt- o, dar apoi cicatricea a inceput sa se umfle. Ma puteti ajuta ...? (mai mult)
Am o ulceratie provocata de usturoi.A trecut 5 saptamani, ma ustura si vindecarea este foarte inceata.Am infectie, sunt foarte ingrijorata.Cum ma puteti ajuta? multumesc
Buna! Îmi poate spune cineva daca o persoană care a suferit o tiroidectomie totala, poate lua anticoncepționale sau nu ar fi indicat? Mulțumesc anticipat!
Daca pun pastilele gen, somnifere vitamine, paracetamol sa se dizolve în apa, acestea își ma i fac efectul? Întreb pentru ca atunci când trebuie sa iau vitamine etc sa nu fie nevoie sa iau cutia...? (mai mult)
Bună seara, am probleme legate de digestie, mai exact constipație, am încercat orice metodă să o ameliorez însă fără rezultat. De curând când merg la baie, după scaun obeserv pete de sange...? (mai mult)
Heey! A mai avut cineva de aici piciorul în ghips în urma unei fracturi de tibie? În urmă cu câteva zile mi- am rupt tibia și am avut de ales între ghips și operație. Am ales ghipsul dar am înțeles...? (mai mult)
Seara buna! Am 16 ani si am descoperit în Octombrie pe 23 ca am probleme cu fierea.Am făcut ecografie abdominala și mi s- a spus ca am fierea incolacita si ca nu este dreapta deoarece consum prostii...? (mai mult)
Buna, nu m- am putut abtine sa nu scriu asta, deoarece imi este foarte frica, am 14 ani si de 2 luni am inceput sa fumez, chestia este ca am inceput sa am putina flegma in gat si cand alerg ma ustura...? (mai mult)
Buna ziua! M- am operat in urma cu 10 zilele la piciorul drept de ruptura menisc si ligamente, , Recomandarea doctorului este sa fac niste sedinte de Fiziokinetoterapie, acum rugamintea mea la voi este...? (mai mult)
Daca am niste cârnați de porc deja prăjiți, cat pot sa îi țin la frigider maximum (gen zile, săptămâna, etc) și să fie încă ok de consumat?
Am 16 ani am baut aseară la o petrecere și acum ma roade burta asa si ma doare capu.Ce sa fac sa nu mai ma doară burta eu am probleme și cu fierea și capul ma doare de 3 4 zile incontinuu
Salut, de cateva luni sunt mai mereu constipat. Mentionez ca, sunt intr- o oarecare depresie, deseori stresat, de cand e frig afara ma limitez la 2- 3 cani de apa pe zi, deoarece nu mi se face ...? (mai mult)
Bună, de obicei seara după ce mănânc și beau apa vomit mai tot ce am mâncat și ma apuca o greață inixplecabila am avut aceasta problema și în trecut când beam apa vomitam instant.Si nu știu...? (mai mult)
Salut, sufăr de fagofobie teama de a înghiți mâncarea doar cu alimente solide, cum ați trecut peste chestia asta?
Bună! Este a doua oară care am paralizie în somn, aș vrea să știu care sunt cauzele și cum aș putea să previn acestea.
Buna, cum pot sa scap de dopul de ceara acasa? M-am dus deja de 2 ori la curatare de ceara in ultimul an si am impresia ca urechea mea produce prea multa ceara.
Buna seara TPU am și eu o intrebare, am fost astăzi la frizer si a folosit shaverul prin parti, eu am avut o aluniță acolo si mi-a luat-o, exista riscuri? Va multumesc frumos!
Mi-a ieșit pe tot corpul blânde, mă mănâncă tot corpul la față la obraji și ochii sunt roșii cu blânde și am ochii puțini umflați, de la ce poate fi?
Am o întrebare, pe ce parte se afla inima la fete, pe stânga sau pe dreapta?
Daca am fost la un doctor privat si mi-a recomandat să fac analize iar apoi sa ma duc la el sa le citeasca si sa imi dea reteta, mai trebuie sa ii platesc inca o consultatie
Salut, trebuie sa imi scot o masea de minte in partea de jos a maxilaru- lui. Probleam este ca tot aman, imi este frica. Este cineva care si- a scos maseaua in ultimu timp? Ce tehnologii au mai...? (mai mult)
Salut TPU! Dau funda instant. De cand am ajuns din Austria spre România, am intruna grețuri si vărsături. Tot ce mananc, vomit si nu ma simt deloc bine in tot corpul. Nu pot manca aproape nimic...? (mai mult)
Buna. Puntea dentara se face de regulă prin coroane metalo- ceramice? Acestea sunt de calitate? Știam că sunt și mai ieftine!? Mi s- a spus că ar costa 300 de lei una, adică pentru un dinte! ...? (mai mult)
Am stări de moleșeală și am grețuri fără vărsături pot fi gravidă la medic am fost câteodată mă simt amețită tușesc ciclul mi- a venit pe 4 decembrie m- a ținut 6zile cam așa cu dureri...? (mai mult)
Buna! Am avut brusc o durere în piept în stern sus în mijloc, aveam și senzația de lipsa de aer uneori, m- am panicat, simțeam și asa ușor o stare parca de amețeală după, nu știu cum să...? (mai mult)
Bună tuturor! Liv.52 poate dăuna în vreun fel dacă este luat fără prescripția medicului? Cam de o lună am început să simt o durere în partea dreaptă sub coaste.Dar si mai jos cam in directia...? (mai mult)
Salut, de un an de zile am dureri la picior in spatele genunchiului.Initial doctorii mi au spus ca am o bursita pe care am tratat o cu kinetoterapie si electroterapie insa durerea a continuat si a trebuit...? (mai mult)
Salut prieteni, am insomnie..ma culc la 5 dimi și mă trezesc la 3...medicamentele nu funcționează.îs curios daca mai este cineva cu problema asta sa vb.
Buna seara, intreb la capitolul oftalmologie daca ai + 4 pentru aproape si + 2 + 2, 5 pentru distanta se mai pot executa operatii de reducere, nu vreau glumeasca cineva dar intreb si eu, dupa cate ...? (mai mult)
Am 16 ani am fumat 2 ani m- am lăsat.De curând iau niște suplimente de la Optisama de Vitamina C Zinc Vitamina d.Niste Vitamina D pastile și ulei de peste de la mollers.Eu am probleme cu fierea dar...? (mai mult)
Salut! Am o problemă...în urmă cu vreo 2- 3 săptămâni am început să am o durere insuportabilă la unghia degetului mare, de la piciorul drept. Unghia a căpătat o nuanță de albastru care duce...? (mai mult)
Bună! Am aflat de la ginecolog că am amenorrhea. Nu mi- a zis prea multe sincer doar am luat niște pastile să îmi vină ciclul. Și tot nu am ciclu. Am avut lipsă ciclu și 5- 6 luni deși nu eram...? (mai mult)
Salutare, voi ati mai patit asta? Am avut un act sexual si tipa era destul de stramta. Acum am sangerari pe interiorul penisului si ustura putin si mai ales la urina. Exista vreo crema gel pentru...? (mai mult)
Buna seara! In prezent cântăresc aproximativ 47 de kilograme la 1.57 cm, cam de doi ani am mancat in jur de 1000 de calorii zilnic si am slabit 20 de kilograme treptat si consider eu sanatos. Acum 5-...? (mai mult)
Daca mi-am spart capul acum 1 zi pot să-mi spăl capul cu șampon sau în genere pot sa mi-l spăl, și ce trebuie sa fac să-mi treacă acea pălitură
Cât durează caria la dentist? Cu aparatele alea?
Peste ceva timp urmează sa nasc o sa mi se inducă nașterea o sa nasc natural pentru ca eu am ales asta nu vreau cezariana sunt deja în 41 de săptămâni de sarcina de asta mi se va induce nașterea...? (mai mult)
Bună, în noiembrie am fost la doctor, acolo mi- au găsit infecția cu helicobacteria la stomac și colonul iritat. Am luat vreo 6 zile antibiotice, normal trebuia 10 zile dar am făcut alergie ca...? (mai mult)
E normal ca dupa ce mananc ceva dulce sa ma doara in partea stanga a corpului?
Buna seara! Imi puteti recomanda un doctor oftalmolog sau o clinica/spital de oftalmologie bun in Bucuresti? Multumesc anticipat!
Oare cum putem convinge oamenii sa mănânce mai sănătos, în sensul că să renunțe la mâncarea asta bogata în calorii și la fast food și mâncarea procesata care aduce creștere în greutate?...? (mai mult)
Buna TPU! Am multe întrebări la care nu am raspuns, sper sa ma ajutati voi! Am ovare polichistice, am aflat acum recent. De cand am născut acum 3 ani n- am reușit sa slabesc. Am incercat tot felul...? (mai mult)
Voi ce alimente consumați pentru a va îmbunătății vederea? ( în afara de morcov)
Buna ziua! Recent am taiat porcul si ficatul prezenta niste pungi albe care pareau ca au si un lichid... care ar putea fi cauza? Carnea e comestibila?
Salut! Recent am fost la medicul oftalmolog (la care merg de vreo 5 ani) pentru ca nu mai vedeam suficient de bine cu vechii ochelari.Am fost consultat si am primit reteta pentru ochelari.Cand mi au venit...? (mai mult)
Peste câteva zile trebuie să nasc, am vorbit cu mediul și a zis ca îmi va induce nașterea, am auzit ca e cam dureros asa spuneau unele prietene de ale mele care au trecut prin asta și îmi e teama,...? (mai mult)
Ieri ma simțeam moale, aveam mici grețuri dar nu vomitam, am făcut febră, mă dureau oasele nu prea aveam poftă de mâncare. Aseară m- am trezit să beau apă și simțeam ca respir greu și m-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Corina64 întreabă:
GeogG23 întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nsisisnsisjjsjs întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!