Sa-ti raspund serios si la intrebarea asta. De unde ai auzit ca de la zahar iti apar chestii pe față?
La capitolul masturbare, unii spun ca ea cauzeaza totul de la cosuri la orbire, dar ma gandeam ca tu nu ar trebui sa cazi in capcana asta, are legatura cu religia. Masturbarea nu cred ca are vreun efect negativ, dimpotriva, niste doctori din UK au ajuns la concluzia ca "an orgasm a day keeps the doctor away".
Parerea mea e ca ar trebui sa faci sport, in fiecare zi daca se poate. Eu banuiesc ca problema ta e de la hormoni, ca la majoritatea adolescentilor. Stiu ca ti-e frica ca nu te vor place fetele, dar daca vad doar asta la tine, nu merita atentie. Succesuri!
De unde ai auzit ca de la zahar iti apar chestii pe față? zaharul e o otrava, masturbarea imi da dureri de cap de multe ori, nu pot dormi noaptea nu glumesc, are si efecte negative, imi apare asa cate o bubita alba apoi se usca se face rosie o sa-mi fac analizele de sange, nu cred in religie si aiureile ce inseamna ea
Stiu ca un singur exemplu e statistica proasta, dar bunicu manca zahar cu pumnul si a trait bine si sanatos pana la 85 de ani, cand a murit de infarct. Mi-ar placea sa fiu la fel de sanatos ca el toata viata, as manca si eu zahar cu pumnul.
Daca vrei sa vorbim despre stiinta, foarte bine. ID-ul meu de yahoo mess e i86e2