| RAY a întrebat:

Poate aparea din cauza zaharului iritatie pe fata?

de vreo multi ani imi apar niste bubite albe pe fata,mi-am cumparat nivea anti iritatie dupa ce ma barberesc ma dau cu ea,dar nimic, acum nu stiu ori apare din cauza zaharului ori a masturbarii?

va rog fara misto, cine face misto ignor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| i86e2 a răspuns:

Sa-ti raspund serios si la intrebarea asta. De unde ai auzit ca de la zahar iti apar chestii pe față?

La capitolul masturbare, unii spun ca ea cauzeaza totul de la cosuri la orbire, dar ma gandeam ca tu nu ar trebui sa cazi in capcana asta, are legatura cu religia. Masturbarea nu cred ca are vreun efect negativ, dimpotriva, niste doctori din UK au ajuns la concluzia ca "an orgasm a day keeps the doctor away".

Parerea mea e ca ar trebui sa faci sport, in fiecare zi daca se poate. Eu banuiesc ca problema ta e de la hormoni, ca la majoritatea adolescentilor. Stiu ca ti-e frica ca nu te vor place fetele, dar daca vad doar asta la tine, nu merita atentie. Succesuri! tongue

| RAY explică (pentru i86e2):

De unde ai auzit ca de la zahar iti apar chestii pe față? zaharul e o otrava, masturbarea imi da dureri de cap de multe ori, nu pot dormi noaptea nu glumesc, are si efecte negative, imi apare asa cate o bubita alba apoi se usca se face rosie o sa-mi fac analizele de sange, nu cred in religie si aiureile ce inseamna ea

Auzi vrei sa discutam despre stiinta?

| i86e2 a răspuns (pentru RAY):

Stiu ca un singur exemplu e statistica proasta, dar bunicu manca zahar cu pumnul si a trait bine si sanatos pana la 85 de ani, cand a murit de infarct. Mi-ar placea sa fiu la fel de sanatos ca el toata viata, as manca si eu zahar cu pumnul. happy

Daca vrei sa vorbim despre stiinta, foarte bine. ID-ul meu de yahoo mess e i86e2

Team bagat

6 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Imi apareau si mie inainte din alea dar au trecut de la sine...

| i86e2 a răspuns:

E de la prea mult sex, LOL. Iti va trece pana te insori.