| sucaru a întrebat:

Poate cineva sa imi dea si mie un sfat... cum sa fac sa ma ingras si eu 1-15 kg. Ma simt bine cum sunt acum. dar as vrea sa fiu putin mai "facut". Am 29 de ani, 1:67 m si 54 Kg. M-am gandit sa ma duc la sala de forta si sa iau vitamine dintr-alea de iau culturistii. Sa fie oare o solutie. Mentionez ca mai si mananc... ce-i drept doar cem de 2-3 ori pe zi...ca nu e timp de mai mult.
Multumesc pentru raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bogdan_8013 a răspuns:

Incearca sa iei ceva Carbohidrati happy Nu stun steroizi (Doamne Fereste, nu) si nici niste prafuri toxice. Intereseaza-te mai mult despre proprietatile acestora. Insa nu lua prea mult, pentru ca te vei ingrasa prea mult apoi. un al doilea sfat, ar fi sa te inscrii la o sala de forta. Masa musculara se va mari, totodata va fi o iluzie a faptului ca te-ai ingrasat, desi nu e chiar o iluzie, chiar vei castiga cateva kg bune, insa vei arata mai bine happy Mai sexy si mai facut, gigolo italian =) Whatever tongue

3 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Serveste mese copioase de 3 /zi

| Ben. a răspuns:

Dc esti sanatos nu trebuie sa-ti faci probleme. nu-ti ruina sanatatea q anabolizante doar de dragul look-ului

| Tanathoos a răspuns:

Eu, din contra vreau sa slabesc ...am 163 si 72 kg...nu fa sport, mananca mult si des...in special carne si alte mancaruri gatite... dulciuri, snacksuri si iti garantez eu ca te ingrasi