| taranurobert a întrebat:

Poate cineva sa spuna de ce s-a vaccinat sau NU cu propriile sale cuvinte nu cu explicatiile asa zisilor binevoitori?
Eu cred ca totul este o mare mizerie, cei care ne sfatuiesc sa nu ne vaccinam tocmai Ei sunt primii care s-au vaccinat.
Personal m-am vaccinat si totul este ok
Astept impresii si trairi proprii referitoare la vaccinatea porcina

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu m-am vaccinat si totul e ok, la 3 saptamani de la vaccinare.

| costymaximus a răspuns:

Eu nu m-am vaccinat pentru ca nu cred in prostia asta.Azi am mai auzit o "birfa", cica bebelusa Oana de la cronica circotasilor este mirata de faptul ca nu s-a imbolnavit si ea, cu toate ca a stat(chiar a mancat)impreuna cu regretatul Tecuceanu.Plus faptul acelui director-doctor de la spitalul de urgenta din Iasi care a refuzat sa faca vaccinul, nu va pune pe gindurii?

| cristiancristir a răspuns:

Eu nu m am vaccinat. Cu un pic de grija in privinta igienei cred ca nu e pericolul asa mare. Eu personal cred ca gripa porcina a aparut ca sa poata sa scoata companiile farmaceutice un ban in plus pe vaccine. Dar poate nu o fi asa. Cine stie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare zi mor mai multi oameni din cauza gripei comune, vaccinarea contra ah1n1 este nejustificata.In plus din cate am auzit(zvon)aproape toate persoanele care a murit avand ah1n1 sufereau si de alte boli.